709,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός βενζινοκίνητος εξαερωτήρας

Στην καλή περιποίηση του γκαζόν περιλαμβάνεται και η τακτική εξαέρωση, που βελτιώνει την προσαγωγή οξυγόνου στις ρίζες. Με τον βενζινοκίνητο εξαερωτήρα STIHL RL 540, οι ιδιοκτήτες κήπων θα έχουν στα χέρια τους τον ιδανικό εξοπλισμό για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός πιο πυκνού και πιο ανθεκτικού γκαζόν. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα του, το STIHL RL 540 αφαιρεί βρύα και μπλεγμένα νεκρά στελέχη από τον χλοοτάπητα αποτελεσματικά και γρήγορα με μια διαδικασία που ονομάζεται εξαέρωση, σε γκαζόν έως 2.000 m2. Χάρη στο σύστημα easy-start, ο κινητήρας παίρνει μπρος με ελάχιστο κόπο. Στιβαρά σταθερά μαχαίρια με κοφτερές αιχμές σκάβουν τον πνιγμένο χλοοτάπητα. Το βάθος εργασίας των επτά διπλών μαχαιριών μπορεί να ρυθμιστεί με έναν μοχλό στο τιμόνι. Αν το έδαφός σας είναι βαρύ και πηλώδες ή ιδιαίτερα σφιχτό, αλλά και σε πολύ καταπονημένα γκαζόν, η κατάσταση του χλοοτάπητα μπορεί να βοηθηθεί με διασπορά άμμου στο γκαζόν μετά την εξαέρωση, ώστε να χαλαρώσει η δομή του εδάφους και να αποφευχθεί ο κορεσμός σε νερό. Το στιβαρό περίβλημα του βενζινοκίνητου εξαερωτήρα STIHL RL 540 συνδυάζει ελαφριά κατασκευή από πολυμερή με υψηλή αντοχή στη θερμότητα και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Χάρη στους τροχούς χαμηλής τριβής με πέλματα που εξασφαλίζουν έλξη και σταθερή κατεύθυνση, ο ευέλικτος βενζινοκίνητος εξαερωτήρας με πλάτος εργασίας 38 cm πατάει πάντα γερά στο έδαφος.

Ο εξαερωτήρας STIHL RL 540 μεταφέρεται εύκολα, χάρη στη λαβή μεταφοράς που είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα. Επιπλέον, το αναδιπλούμενο τιμόνι επιτρέπει φύλαξη του εξαερωτήρα σε μικρό χώρο. Πριν σηκώσετε το μηχάνημα και πριν τη φύλαξή του, βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας είναι σβηστός και ότι το κάλυμμα του μπουζί έχει αποσυνδεθεί.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΘΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνup to 2000 m²
Πλάτος εργασίας38 cm
Βάθος εργασίας25 mm
Τύπος κινητήραSerie HD675 OHV SC
Κυβισμός149 cm³

Σέρβις και συμβουλές