23,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μαξιλαράκι στήριξης: Αυξημένη άνεση κατά την εργασία με το γεωτρύπανο

Το μαξιλαράκι STIHL επιτρέπει άνετη και ακριβή εργασία με το γεωτρύπανο STIHL σας. Η μεγάλη επιφάνεια επαφής της επένδυσης με το σώμα και τα πόδια σας σημαίνει ότι ως επαγγελματίας στην κηπευτική και περιποίηση χώρων πρασίνου ή εργαζόμενος στις δημοτικές υπηρεσίες, μπορείτε να αυξήσετε την άνεσή σας στην πολύωρη εργασία. Το μαξιλαράκι STIHL αποσβένει τις δονήσεις του γεωτρύπανου, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Επίσης υποστηρίζει την ομαλή και ακριβή καθοδήγηση της αρίδας.

Το μαξιλαράκι STIHL είναι ανταλλακτικό για το μαξιλαράκι που παραδίδεται μαζί με το γεωτρύπανο STIHL σας και είναι διαθέσιμος σε 2 εκδόσεις:

  • Μαξιλαράκι στήριξης (κωδικός προϊόντος 43117482500) για τα γεωτρύπανα STIHL BT 106 C και STIHL BT 120 C που είναι εκτός παραγωγής
  • Μαξιλαράκι στήριξης (κωδικός προϊόντος 43137482501) για τα γεωτρύπανα STIHL BT 121 και STIHL BT 130 που είναι εκτός παραγωγής, καθώς και για το βενζινοκίνητο γεωτρύπανο STIHL BT 131
Replacement padding

Τεχνικές λεπτομέρειες

Διάμετρος-

Σέρβις και συμβουλές