2.499,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εξαιρετική απόδοση πέρα από κάθε προσδοκία

Ο κόφτης δομικών υλικών STIHL GS 461 είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στους αρμοκόφτες STIHL και είναι σχεδιασμένος για στιβαρή επαγγελματική χρήση σε εργοτάξια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κόφτη δομικών υλικών GS 461 για την υγρή κοπή σκυροδέματος, φυσικής πέτρας και τοιχοποιίας. Κινούμενες από τον δυνατό και οικονομικό κινητήρα STIHL 2-MIX, οι αλυσίδες κοπής με προτροχισμένους τομείς αδάμαντα εγγυώνται κορυφαίες επιδόσεις από την πρώτη κιόλας τομή – όπως, παραδείγματος χάρη, η αδαμαντοφόρος αλυσίδα κοπής STIHL 36 GGM που είναι σχεδιασμένη ειδικά για την κοπή αγωγών και την κατασκευή σωληνώσεων από χυτοσίδηρο. Ο κόφτης δομικών υλικών STIHL GS 461 θα σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τομές με ακριβείς γωνίες και να δημιουργήσετε ανοίγματα σε τοίχους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο σύνδεσμος νερού με ενσωματωμένη κάνουλα παροχής επιτρέπει βέλτιστη ροή και παροχή νερού, ενώ η εσωτερική έκπλυση του γραναζιού της μύτης εξασφαλίζει συνεχές καθάρισμα και αποτρέπει την εμπλοκή μικρών κομματιών από πέτρα ή ξύλο. Ο σχετικά ελαφρύς σχεδιασμός και το αντιδονητικό σύστημα STIHL κάνουν τη χρήση του GS 461 πολύ πιο ευχάριστη, ειδικά σε πολύωρη εργασία. Ο κόφτης δομικών υλικών STIHL GS 461 επίσης διαθέτει τάπα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία για εύκολο ανεφοδιασμό, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας που προστατεύει τον κινητήρα από λεπτή σκόνη, και ανθεκτικό κορδόνι μίζας και σύστημα STIHL ElastoStart για εύκολη εκκίνηση.

Στο βίντεο που δημιουργήσαμε φαίνονται διάφορες πιθανές χρήσεις του μηχανήματος και λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του κόφτη δομικών υλικών STIHL.

GS 461 in use

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Guide bar Rollomatic G
Λάμα Rollomatic G
Σύνδεσμος νερού
ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ
Sprocket cover with water management
Καπάκι καμπάνας με σύστημα καθοδήγησης νερού

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40 cm
Κυβισμός76,5 cm³
Ισχύς4,3/5,8 kW/Hp
Ισχύς5,8 bhp
Βάρος7,6 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές