Άμεση επιλογή προϊόντος Αντλίες νερού

WP 600

Αντλία νερού WP 600: Αποτελεσματική μεταφορά νερού με υψηλή παροχή

Γενικά

Με μέγιστη απόδοση 1.050 l/min, η αντλία νερού STIHL WP 600 παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη για μεταφορά νερού. Στη γεωργία, για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε γλυκό νερό από λίμνες, ποτάμια, πηγάδια ή δεξαμενές νερού ή επίσης να αφαιρέσετε ανεπιθύμητες συσσωρεύσεις νερού. Η STIHL WP 600 έχει μέγιστο ύψος αναρρόφησης έως 7 m και συνολικό ύψος παροχής έως και 31 m.
Η ισχυρή αντλία νερού STIHL WP 600 είναι τροφοδοτείται από έναν ισχυρό τετράχρονο κινητήρα βενζίνης. Όταν κάνει κρύο, μπορείτε να απλοποιήσετε την εκκίνηση του κινητήρα λειτουργώντας το τσοκ μία φορά.
Η αντλία νερού αυτόματης αναρρόφησης με σταθερό πλαίσιο μπορεί να είναι με ασφάλεια τοποθετημένο σε διαφορετικές επιφάνειες. Έτσι, ο κινητήρας προστατεύεται από ζημιές. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε εύκαμπτους σωλήνες με σφιγκτήρες στα ανοίγματα πλήρωσης και εξόδου με 3"συνδέσεις. Η αντλία νερού STIHL WP 600 χρησιμοποιείται κατά την αναρρόφηση νερό Προστατεύεται από μόλυνση από φίλτρο αναρρόφησης. Μεγέθη σωματιδίων έως και μέγιστο μέγεθος σωματιδίων 6 mm μπορούν να αναρροφηθούν χωρίς να φράξει η αντλία.
Όταν λαμβάνεται νερό από επιφανειακά ύδατα, πρέπει να τηρούνται οι τοπικοί κανονισμοί της νομοθεσίας για τα ύδατα.

€329,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm³ 212
Ισχύς PS 6
Βάρος kg 29
Μετρημένο επίπεδο ηχητικής πίεσης LpA dB(A) 1) 87
Εγγυημένο επίπεδο ηχητικής ισχύος LwA dB(A) 2) 103
Μέγιστη χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου l 3,6
Μέγιστο συνολικό ύψος άντλησης m 31
Μέγιστο ύψος αναρρόφησης m 7

1) K-factor according to DIR 2000/14/EC = 2 dB (A)
2) K-factor according to DIR 2000/14/EC = 2,4 dB (A)

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 29/9/2022