989,00 €
839,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Πολύ στιβαρό αλυσοπρίονο βενζίνης 3,0 kW με STIHL M-Tronic

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 261 C-M είναι εξοπλισμένο με ιδανικά χαρακτηριστικά για την κοπή δέντρων με μικρή και μεσαία διάμετρο. Το επαγγελματικό αλυσοπρίονο είναι σχεδιασμένο για πολύπλευρη χρήση. Με σχέση ισχύος προς βάρος ίση προς 1,6 kg/kW, προσφέρει μεγάλη ευκινησία και αντοχή, για γρήγορο και αποτελεσματικό κλάδεμα δέντρων και κοπή ξύλου. Διευκολύνει ακόμα και τη ρίψη μικρών δέντρων.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX με ισχύ 3,0 kW (4,1 ΙΔ) παράγει τη δύναμη που χρειάζεστε, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με σύστημα STIHL M-Tronic, που σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα και με άριστη απόδοση του κινητήρα σε σταθερές ανώτατες στροφές. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει τη διαδικασία εκκίνησης και ρυθμίζει τον χρονισμό ανάφλεξης και την τροφοδοσία καυσίμου. Σε συνδυασμό με τη λάμα STIHL Light 04, το αλυσοπρίονο STIHL .325" RS Pro προσφέρει υψηλή απόδοση κοπής με μειωμένο κόστος.

Το σύστημα STIHL Ematic φροντίζει ώστε κάθε σταγόνα λαδιού να φτάνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε για μεγάλους χρόνους και με όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές. Ο χρόνος λειτουργίας αυξάνεται επίσης από το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με κυκλώνα διαχωρισμού και φίλτρο αέρα HD2, που παρατείνει τα διαστήματα ανάμεσα σε καθαρίσματα.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
Νέο φίλτρο HD2 για το  MS 261
HD2 - ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ
Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40-45 cm
Κυβισμός50,2 cm³
Ισχύς3/4,1 kW/Hp
Ισχύς4 bhp
Βάρος4,9 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές