Αγοράστε ή κάντε κράτηση στο μηχάνημα STIHL ή VIKING που επιθυμείτε διαδικτυακά.

STIHL Online Partner

STIHL Online Partner

STIHL Online Partner είναι οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι που διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα προϊόντων STIHL & VIKING να επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το αγοράσετε ή να το κάνετε κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα.

Οι αντιπρόσωποι που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ξεχωρίζουν με το ειδικό σήμα STIHL Online Partner. 

Mπορείτε να βρείτε τα ηλέκτρονικά τους καταστήματα στην Αναζήτηση αντιπροσώπου και στην ιστοσελίδα www.stihl-shop.gr.

 

'Ολη η γκάμα προϊόντων STIHL και VIKING διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα διαθέτουν όλη την γκάμα των προϊόντων STIHL και VIKING. Όλοι οι αντιπροσωποί μας που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτουν επίσης και φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης και μπορούν να σας παρέχουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο από το διαδίκτυο όσο και από το φυσικό κατάστημά τους.

Online αγορά προϊόντων

Tώρα ναι, μπορείτε να αγοράσετε ή να δεσμεύσετε μηχανήματα STIHL ή VIKING από το διαδίκτυο με μερικές απλές κινήσεις. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο διαδίκτυο συναρμολογούνται και ετοιμάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και είναι έτοιμα προς χρήση μόλις τα παραλάβετε στο χώρο σας. 

Προϊόντα που χρειάζονται ειδική επίδειξη από εξειδικευμένο προσωπικό για λόγους ασφάλειας όπως αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά με μεταλλικό εξάρτημα κοπής, αρμοκόφτες κ.α. δεν αποστέλονται στο χώρο σας. Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα παραλλάβετε από το φυσικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί, στο χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Προσωπική παράδοση

Αρκετοί αντιπροσώποι μας με ηλεκτρονικό κατάστημα σας παρέχουν την εξής δυνατότητα:

Για τα προϊόντα που χρειάζονται ειδική επίδειξη για λόγους ασφάλειας, από εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού για να σας παραδώσουν το μηχάνημα στο χώρο σας, δίνοντας σας συμβουλές για την ασφαλή χρήση.