Επαγγελματική καριέρα στη STIHL

Γίνε μέλος στην μεγάλη ομάδα της STIHL

stihljob

 

Από την κατασκευή του πρώτου αλυσοπρίονου STIHL, πριν από 95 χρόνια και πλέον, το όνομα STIHL είναι συνυφασμένο με την εξαιρετική πρωτοποριακή τεχνολογία, προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογη εξυπηρέτηση. Σήμερα ο όμιλος STIHL αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει μηχανήματα με σκοπό να διευκολύνει την εργασία στη δασοκομία και στη γεωργία, στην περιποίηση κήπων και χώρων πρασίνου, αλλά και στον τομέα κατασκευών σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο, δίνει μεγάλη έμφαση στην συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της, ειδικά σε θέματα, όπως η προστασία περιβάλλοντος, επιδόσεις, ευκολία χειρισμού και ασφάλεια, αλλά και χρήση νέων προηγμένων τεχνολογιών. Με παρουσία σε 5 ηπείρους, αντιπροσωπείες σε πάνω από 160 χώρες και κύκλο εργασιών κοντά στα 4,5 δις για το 2020, απασχολεί περισσότερους από 18.000 εργαζομένους που πρεσβεύουν τις αξίες της:
- Ασυμβίβαστη ποιότητα
- Σεβασμός στον πελάτη
- Πρωτοποριακή τεχνολογία
- Πνεύμα συλλογικότητας

Ο όμιλος STIHL επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό του, προβάλλοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά κάθε συνεργάτη, υποστηρίζει τα προσόντα και τις δεξιότητες του, προσφέροντάς του διαρκή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Η ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE, θυγατρική του ομίλου στην Ελλάδα ενστερνίζοντας τις αξίες του, μπορεί να σας προσφέρει θέσεις που μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον, με βλέμμα στραμμένο στην παγκόσμια αγορά, συγκεράζουν απαιτητικά καθήκοντα, δημιουργικές προκλήσεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές, προσφέροντας μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα.

Θέλετε να γίνετε μέλος της οικογένειας της STIHL Ελλάδος;
Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες θέσεις εργασίας και στείλτε το βιογραφικό σας στο a.stihl@stihl.gr (υπόψη HR τμήματος) Linkedin:   https://www.linkedin.com/company/stihl-hellas/

Tο  βιογραφικό σας, παραμένει στη βάση δεδομένων μας για 6 μήνες. Σε περίπτωση που δεν το επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε, προκειμένου να το διαγράψουμε από τη βάση δεδομένων μας.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:                                                                  

Δεν υπάρχουν τρέχουσες κενές θέσεις

company ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E

ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E
Φιγαλείας και Αιγίου
145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 - 800 2500
Φαξ: 210 - 800 2290
E-Mail: A.Stihl@stihl.gr