Γενικός Κατάλογος STIHL 2022

Γενικός κατάλογος STIHL 2022

Όλη η μαγεία της STIHL σε έναν κατάλογο! Ξεφυλλίστε τον Γενικό μας κατάλογο ηλεκτρονικά ή ζητήστε να σας αποστείλουμε το δικό σας αντίτυπο μέσω ταχυδρομείου, και μπείτε στην μαγεία της STIHL.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Αναπροσαρμογή τιμοκαταλόγου από 1/5/2022

Λαμβάνοντας υπόψη τις γενικές συνθήκες που επικρατούν παγκόσμια, το κόστος ενέργειας, υλικών μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων που αυξήθηκαν κατακόρυφα το πρώτο τρίμηνο του 2022, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των τιμών καταλόγου 2022 για όλα σχεδόν τα προϊόντα μας. Η αύξηση αυτή θα είναι εν ισχύ από την 1η Μαίου 2022.

Δεδομένου ότι αυτή η αναπροσαρμογή συμπίπτει με την Ανοιξιάτικη Καμπάνια μας, την οποία και σας έχουμε κοινοποιήσει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ πρόκειται να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των τελικών τιμών, όσων προϊόντων παρουσιάζονται στο φυλλάδιο της Καμπάνιας μας, με λήξη 30/6/2022, στα οποία θα διατηρηθούν οι τελικές προτεινόμενες τιμές καμπάνιας για όσο καιρό θα διαρκεί αυτή, αλλά θα τροποποιηθούν αναλόγως οι αρχικές τιμές των προϊόντων. Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά, εδώ

Ζητάμε την κατανόησή σας για τις αναπόφευκτες προσαρμογές των συνιστώμενων τιμών λιανικής και ελπίζουμε σε μια συνεχή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με επιτυχία τόσα χρόνια.

Η αναπροσαρμογή των τιμών καταλόγου προβλέπει αύξηση τιμών της τάξεως του:

  • 7% για τα μηχανήματα, και

  • 8% για όλα τα υπόλοιπα είδη (αξεσουάρ, ανταλλακτικά, είδη δασοκομίας, αναλώσιμα, κτλ)

 

  • Ηλεκτρονική έκδοση του καταλόγου 2022

    Ξεφυλλίστε τον Ηλεκτρονικά

    Από 1/5/22 γίνεται αναπροσαρμογή τιμών 7% στα μηχανήματα και 8% στα υπόλοιπα είδη που δεν αποτυπώνεται εντός του καταλόγου.

    Δείτε τον εδώ
  • αποστολή καταλόγου με ταχυδρομείο