Χορηγία στo "ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ"

Σε συνεργασία με τoν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο Πεύκης  Ε. ΚΟΥΡΕΤΑΣ & ΣΙΑ  Ο.Ε.

sikiaridio

H ANDREAS STIHL ΑΕ στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για την κοινωνική εταιρική ευθύνη, και σεβόμενη το σημαντικό έργο που προσφέρει το φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ» ανταποκρίθηκε αμέσως σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της εταιρείας μας Ε. Κουρέτα & Σια Ο.Ε. στην Πεύκη, στο αίτημα του ιδρύματος για την δωρεά ενός βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού μηχανήματος.

 

Το «ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ»  είναι γνωστό για τον φιλανθρωπικό του αγώνα στην κοινωνικοποίηση και την ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση στην κοινότητα, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών στην κατάρτιση, την αυτονομία, την ποιότητα ζωής και την ατομική τους εξέλιξη,

 

Το χορτοκοπτικό μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο Θερμοκηπίου-Κηπουρικής που πραγματοποιείται στο χώρο του ιδρύματος βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των καταρτιζόμενων.     

 

Ευχόμαστε από καρδιάς προς όλους τους εργαζόμενους και εθελοντές του ιδρύματος καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν. Παραμένουμε με χαρά αρωγοί αυτής της προσπάθειας.