STIHL SERVICE KIT

stihl service kit

stihl logo

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η τακτική προληπτική συντήρηση, όπως η αλλαγή του φίλτρου αέρα, του φίλτρου καυσίμου και του μπουζί, μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλετε και ο ίδιος στην προστασία του κινητήρα και των εξαρτημάτων από τη σκόνη και τις ζημιές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι το μηχάνημά σας λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και με τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις.

Το Service Kit περιλαμβάνει το κατάλληλο μπουζί, φίλτρο καυσίμου και φίλτρο αέρα για το μηχάνημά σας.

Για να αλλάξετε τα εξαρτήματα, ενεργήστε ως εξής:

Φροντίστε το STIHL μηχάνημα σας και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Μέσα στο STIHL Service Kit θα βρείτε όλα τα γνήσια εξαρτήματα STIHL που χρειάζονται για τακτική συντήρηση. Μπορείτε να τα αλλάξετε πολύ εύκολα. Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της STIHL. 

Πως αλλάζω το φίλτρο αέρα;

Πως αλλάζω το μπουζί;

Πως αλλάζω το φίλτρο καυσίμου;

Ποια εργαλεία χρειάζομαι για τη συντήρηση;

Για τη συντήρηση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο μπουζόκλειδο που παραλάβατε μαζί με το μηχάνημα STIHL σας. Ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας του Service Kit υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος. Με αυτό τον γάντζο μπορείτε να αφαιρέσετε και να αλλάξετε το φίλτρο καυσίμου. Δεν χρειάζονται άλλα εργαλεία.

Γιατί φίλτρα αέρα της STIHL;

Φίλτρο αέρος της STIHL

Το φίλτρο STIHL από υλικό fleece παρέχει καλές επιδόσεις φιλτραρίσματος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Τα πιο χοντρά σωματίδια σκόνης συλλαμβάνονται στην επιφάνεια, ενώ τα λεπτά σωματίδια σκόνης συγκρατούνται στο εσωτερικό του φίλτρου. Έτσι ο κινητήρας του μηχανήματός σας προστατεύεται αποτελεσματικά από την είσοδο σκόνης. Οι επιδόσεις διατηρούνται υψηλές, η κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλή, και μπορείτε να ξεκινήσετε το μηχάνημά σας με τη γνώριμη ευκολία.

Γιατί να αλλάξω το μπουζί;

Για να διατηρείτε τις υψηλές επιδόσεις του μηχανήματός σας, συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτά διαστήματα. Αυτό είναι απαραίτητο για μια καθαρή καύση μέσα στον κινητήρα.

Ποια είναι η λειτουργία του φίλτρου καυσίμου;

Το φίλτρο καυσίμου κατακρατεί τυχόν ξένα σωματίδια που υπάρχουν στο καύσιμο, προτού αυτό να τροφοδοτείται στον κινητήρα. Έτσι προστατεύει τον κινητήρα και του εξασφαλίζει μεγαλύτερη μακροζωία. Για να εξασφαλίζονται αξιόπιστες επιδόσεις, χρειάζεται αλλαγή σε τακτά διαστήματα.