Σεμινάριο Υλοτόμων και Πυροσβεστών στα Ψαχνά Ευβοίας

Σάββατο 30/03/2019

Σεμινάριο υλοτόμων και Πυροσβεστών στα Ψαχνά Ευβοίας

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους περίπου 100 υλοτόμους και πυροσβέστες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο σεμινάριο «Κανόνες ασφαλούς εργασίας Δασεργατών» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Ψαχνά Ευβοίας, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ - Αφοί Σωτηρίου ΟΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/03/2019, και σκοπό της είχε την ενημέρωση του κοινού για την σωστή και ασφαλή εργασία με τα αλυσοπρίονα. Έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία Πυρογνώση η οποία έδωσε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την ασφαλή εργασία στο δάσος, αλλά και τις πρώτες βοήθειες που πρέπει όλοι να ξέρουν όταν εργάζονται σε τόσο δύσβατα μέρη.

Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με έπαθλο ένα πλήρες σετ εξοπλισμού ατομικής προστασίας, αξίας 410€! 

Η έντονη συμμετοχή, αλλά και το ενεργό ενδιαφέρον όλων, σε αυτό αλλά και σε παρόμοια σεμινάρια της STIHL, μας γεμίζει χαρά και μας κάνει να προγραμματίζουμε γεμάτοι έμπνευση τα επόμενα.

Η Νικήτρια της κλήρωσης μας!

Αναγκαία για την σωστή και ασφαλή εργασία με το αλυσοπρίονο είναι μία σειρά από ενδύματα και αξεσουάρ προστασίας, που προσφέρουν ασφάλεια και μεγάλη ελευθερία κινήσεων στο χρήστη. Χάρη στον συνδυασμό από ανθεκτικά υλικά, δοκιμασμένη προστασία από κοψίματα, ελαστικά ένθετα και ανοίγματα αερισμού, είναι ιδανικά για την εργασία σε απαιτητικές συνθήκες!

Ένα τέτοιο σετ ατομικού εξοπλισμού συνολικής αξίας 410€, αποτελούμενο από:

  • Σακάκι Function Universal
  • Παντελόνι με προστασία από κοψίματα Function Universal
  • Γάντια Function Protect MS
  • Σετ κράνους Function Basic
  • Δερμάτινα άρβυλα Function

Δόθηκε ως έπαθλο στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του σεμιναρίου.

Μεγάλη Νικήτρια της κλήρωσης αναδείχθηκε η κα Παρασκευή Ζαούρη!

Σας ευχόμαστε να είστε πάντα τυχερή! Και να εργάζεστε πάντοτε με προστασία και ασφάλεια!