Αλυσίδα & Λίμα HEXA

Επαγγελματικό σύστημα κοπτικών εξαρτημάτων της STIHL

Με το νέο σύστημα εξαρτημάτων κοπής Hexa, αποτελούμενο από αλυσίδα Hexa και λίμα Hexa, η STIHL αλλάζει τα δεδομένα στα θέματα της απόδοσης κοπής, του τροχίσματος και της διάρκειας ζωής των αλυσίδων κοπής.

Είναι η απόδοση και η εξοικονόμηση χρόνου βασικοί παράγοντες στην καθημερινή σας εργασία; 

Τότε το σύστημα Hexa σάς δίνει τη λύση!

Η αλυσίδα Hexa εντυπωσιάζει με την απόδοση κοπής αλλά και με την εύκολη συντήρησή της. Η λίμα εφαρμόζει στα δόντια κοπής της αλυσίδας με απόλυτη ακρίβεια, επιτρέποντας εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο τρόχισμα με σχεδόν τέλεια αποτελέσματα. Επιπλέον, τα διαστήματα τροχίσματος της αλυσίδας Hexa είναι αισθητά αυξημένα σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες κοπής όπως π.χ. η 3/8" RS, με αντίστοιχη θετική επίδραση στη διάρκεια ζωής. 

Δοκιμάστε το νέο σύστημα κοπτικών εξαρτημάτων STIHL Hexa και πειστείτε μόνος σας!

τροχίζοντας την αλυσίδα HEXA
Αλυσίδα και Λίμα HEXA
ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΤΑ 10%

Σε συνδυασμό με το μικρό πλάτος τομής, η ειδική κόψη Hexa της αλυσίδας 3/8" Rapid Hexa εξασφαλίζει απόδοση κοπής αυξημένη κατά 10% σε σύγκριση με την αλυσίδα 3/8" Rapid Super - για μέγιστη απόδοση στη ρίψη δέντρων.

Παρατεταμένη Αιχμηρότητα

Επειδή το σχήμα της λίμας είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα δόντια κοπής, η αλυσίδα Hexa τροχίζεται τέλεια. Κόβει πιο γρήγορα και παραμένει αιχμηρή για αισθητά μεγαλύτερο χρόνο.

Γρήγορο και εύκολο τρόχισμα

Χάρη στην ακριβή γεωμετρική αντιστοιχία της λίμας Hexa με τα δόνται κοπής της αλυσίδας Hexa, το τρόχισμα γίνεται αισθητά πιο γρήγροα και πιο απλά απ' ότι με στρογγυλή λίμα. Σε κάθε τρόχισμα επιτυγχάνονται ξανά οι ιδανικές γωνίες τροχίσματος.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Λόγω της αραίωσης των διαστημάτων τροχίσματος, αυξάνεται και η διάρκεια ζωής της αλυσίδας 3/8" RH.

Αποκτήστε την τώρα!