459,00 €
413,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,5 kg
Στάθμη ηχοπίεσης81 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος94 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά2,6/2,3 m/s² 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 120: Για πολύπλευρες εργασίες κοπής

Για επαγγελματίες συντήρησης κήπου και τοπίου και απαιτητικές οικιακές εργασίες, το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 120 προσφέρει υψηλή επίδοση και απόδοση καθώς και ιδιαίτερα εργονομική εργασία. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε αποτελεσματικά μεγάλες πράσινες εκτάσεις στον κήπο του σπιτιού σας χωρίς ωτοπροστασία και ακόμη και να εργαστείτε σε ευαίσθητες στο θόρυβο περιοχές, για παράδειγμα, σχολεία, νοσοκομεία ή πάρκα της πόλης.

Για τον ισχυρό κινητήρα EC , η ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας στη λαβή ελέγχου μέσω ρύθμισης της ταχύτητας με 2 ταχύτητες. Μπορείτε να εργαστείτε σε χαμηλότερες στροφές κινητήρα σε λειτουργία ECO (στάδιο 1). Σε πιο ελαφριές εφαρμογές, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται έτσι λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. Εάν χρειάζεστε την πλήρη ταχύτητα για να κόψετε πυκνό γρασίδι, απλώς μεταβείτε στο επίπεδο 2 χρησιμοποιώντας τον συρόμενο διακόπτη. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του μηχανήματος.

Αυτό το χορτοκοπτικο είναι εξοπλισμένο με 230-2 χλοοκόπτηστον βασικό εξοπλισμό . Σε συνδυασμό με την εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κοπής), μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά σε μεγάλους χώρους πρασίνου. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα κοπτικών εργαλείων και κεφαλών κοπής. Ο διπλός ιμάντας ώμου που παρέχεται, σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε εργονομικά ακόμη και για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Απλώς συνδέστε τον στην οπή, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στο ύψος σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε εργαλεία. Υπάρχει ένας εύχρηστος δακτύλιος μεταφοράς στο μηχάνημα για την αποθήκευση του χορτοκοπτικού FSA 120.

Στην επισκόπηση μας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο καιρό έχετε μπορεί να λειτουργήσει με το θαμνοκοπτικό μπαταρίας STIHL FSA 120 και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί η μπαταρία που χρησιμοποιείτε.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του STIHL AP System έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματικές και καθημερινές εργασίες, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών.

Σέρβις και συμβουλές