1.155,00 €
979,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής800 m²
Μέγ. κλίση35 %
Πλάτος κοπής20 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® για μεσαίες εκτάσεις

Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® STIHL RMI 422 προσφέρει μια πρακτική λύση για εντελώς αυτόματη και αυτόνομη συντήρηση μικρών και μεσαίων γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους. Το μηχάνημα αναλαμβάνει χωρίς προβλήματα σχετικά μικρές εκτάσεις έως 800 m2. Αυτό το χλοοκοπτικό ρομπότ κουρεύει αξιόπιστα και αποτελεσματικά ακόμα και λοφώδη εδάφη με κλίσεις έως 35%. Χάρη στην υποστήριξη του RMI 422 στην περιποίηση του γκαζόν, εσείς θα έχετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε τον κήπο σας.

Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® STIHL RMI 422 με μονάδα άλεσης, ψιλοτεμαχίζει το κομμένο γρασίδι και λιπαίνει το γκαζόν ταυτόχρονα: Κατά τη λειτουργία αλέσματος, το iMOW® κόβει μόνο τις κορυφές από το γρασίδι και κατανέμει τα μικρά σωματίδια χόρτου ομοιόμορφα στο γκαζόν. Τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία που περιέχονται στα αποκόμματα, χρησιμεύουν στη συνέχεια ως λίπασμα για το έδαφος. Αυτή η διαδικασία φροντίζει για ένα πυκνό και υγιές γκαζόν.

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες δίνουν εντολή στο αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό ρομπότ να αλλάξει κατεύθυνση όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο αντικείμενο. Η λειτουργία Adaptive Slope Speed χρησιμοποιεί αισθητήρες κλίσης για τη ρύθμιση της ταχύτητας σε ανώμαλο έδαφος, έτσι ώστε το γκαζόν να κουρεύεται εξίσου ομοιόμορφα σε αυτού του είδους περιοχές. Στο δυναμικό πρόγραμμα κοπής, μπορείτε να ορίσετε το ωράριο μέσα στο οποίο το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMOW® μπορεί να λειτουργεί κάθε ημέρα. Το RMI 422 καθορίζει αυτόματα τους καλύτερους χρόνους για την περιποίηση του γκαζόν, μέσα στα χρονικά περιθώρια που του δίνονται. Ο σταθμός φόρτισης λειτουργεί ως βάση για το χλοοκοπτικό ρομπότ και τη φόρτιση. Η μεγάλη οθόνη LCD διευκολύνει τις ρυθμίσεις και την οργάνωση του επαναφορτιζόμενου χλοοκοπτικού σας ρομπότ.

Για την εγκατάσταση θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ για τις διαστάσεις του κήπου σας. Τα χλοοκοπτικά ρομπότ STIHL iMOW® πληρούν όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας. Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® όμως δεν είναι παιχνίδι – επομένως, τα παιδιά, οι περαστικοί και τα ζώα πρέπει να μείνουν μακριά από την περιοχή εργασίας κατά τις ώρες λειτουργίας του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW®. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές