3.499,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής5000 m²
Μέγ. κλίση45 %
Μέγ. κλίση με κιτ κλίσης55 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm

iMOW® 7 EVO: για πλήρως αυτόματη φροντίδα γκαζόν σε πολύ μεγάλες εκτάσεις

Το STIHL iMOW® 7 EVO υποστηρίζει αποτελεσματικά τη φροντίδα του γκαζόν σας με αυτόματο κούρεμα σε μεγάλες οικιακές εκτάσεις γκαζόν. Τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, η υψηλή ταχύτητα των 3 ελεύθερα ταλαντευόμενων λεπίδων του συστήματος Disc-Cut προσφέρει καθαρή κοπή κάθε φορά.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 7 EVO μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά εκτάσεις γκαζόν έως και 5.000 m², καθώς και κλίσεις έως και 45%, για παράδειγμα κατά το κούρεμα σε πλαγιές. Το iMOW® 7 EVO θερίζει καθώς κουρεύει, τεμαχίζοντας και διανέμοντας τα κομμένα χόρτα για επαναχρησιμοποίηση ως λίπασμα από το γκαζόν. Με την προσθήκη ενός προαιρετικού κιτ αναβάθμισης μπορεί να δουλέψει ακόμα και σε κλίσεις έως και 55%. Χάρη σε διάφορους αισθητήρες, το χλοοκοπτικό πλησιάζει τα εμπόδια προσεκτικά και με ελεγχόμενη ταχύτητα, επιτρέποντας την κοπή του χόρτου κοντά στο αντικείμενο- οι αισθητήρες σημαίνουν επίσης ότι αλλάζει αυτόματα κατεύθυνση σε επαφή με ένα αντικείμενο. Οι έξυπνοι ελιγμοί στροφής διευκολύνουν το αποτελεσματικό κούρεμα ακόμη και σε στενούς χώρους. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα κοπής, οι αισθητήρες κλίσης ρυθμίζουν επίσης την ταχύτητα του χλοοκοπτικού σε ανώμαλο έδαφος.

Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει μόνο μερικά κουμπιά, για απλή λειτουργία. Μια λειτουργία φωνητικής εξόδου υποστηρίζει επίσης τους διαισθητικούς χειρισμούς. Η τρέχουσα κατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας υποδεικνύεται από την πίσω λωρίδα LED και από το φωτεινό μοτίβο LED matrix στο επάνω μέρος του περιβλήματος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών για τα φώτα ημέρας στην μπροστινή λωρίδα LED. Μπορείτε να ελέγχετε το STIHL iMOW® 7 EVO ανά πάσα στιγμή με την εφαρμογή MY iMOW®, είτε μέσω Bluetooth® είτε μέσω Wi-Fi, καθώς και μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Έξω από τον οικιακό χώρο, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση μιας λειτουργίας συναγερμού για την ανίχνευση κλοπής ή τον προσδιορισμό της θέσης του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διαφορετικά ατομικά επίπεδα. Το πρόγραμμα κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό εβδομαδιαίων προγραμμάτων, κατά τα οποία το STIHL iMOW® 7 EVO μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό χειροκίνητα, αν χρειαστεί. Μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά τον αισθητήρα βροχής, ώστε η κοπή να συνεχίζεται κατά τη διάρκεια υγρών καιρικών συνθηκών ή το iMOW® 7 EVO να διακόπτει τις διαδικασίες κοπής κατά τη διάρκεια της βροχής. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για φόρτιση.

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι παρόντες και τα κατοικίδια πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές