2.199,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Νέο
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. επιφάνεια κοπής3000 m²
Μέγ. κλίση40 %
Πλάτος κοπής28 cm
Ελάχ. ύψος κοπής20 mm
Μέγ. ύψος κοπής60 mm

iMOW® 6: για ανεξάρτητη, αυτόματη φροντίδα γκαζόν μεγάλων εκτάσεων

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® 6, το οποίο τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, εκτελεί αυτόματα και ανεξάρτητα εργασίες φροντίδας γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους. Η μπαταρία επιτρέπει στο ρομποτικό χλοοκοπτικό να εργάζεται συνεχώς για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η υψηλή ταχύτητα των 3 ταλαντευόμενων λεπίδων του συστήματος Disc-Cut εξασφαλίζει ότι απολαμβάνετε κάθε φορά καθαρό κόψιμο.

Κατά την εδαφοκάλυψη με το STIHL iMOW® 6, τα αποκόμματα χόρτου τεμαχίζονται αμέσως κατά το κούρεμα, για να γίνουν λίπασμα για επαναχρησιμοποίηση στο γκαζόν. Το αυτοκινούμενο ρομποτικό χλοοκοπτικό διαχειρίζεται αποτελεσματικά εκτάσεις γκαζόν με μέγεθος έως 3.000 m², καθώς και κλίσεις στο έδαφος έως και 40%, για παράδειγμα κατά το κούρεμα σε μια πλαγιά. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες προτρέπουν το STIHL iMOW® 6 να αλλάξει αυτόματα κατεύθυνση όταν έρθει σε επαφή με κάποιο εμπόδιο. Τα αντικείμενα προσεγγίζονται επίσης με προσοχή. Οι αισθητήρες υπερήχων και η ελεγχόμενη ταχύτητα του χλοοκοπτικού μηχανήματος καθιστούν δυνατή την κοπή του χόρτου κοντά σε εμπόδια. Χάρη στους έξυπνους ελιγμούς στροφής είναι επίσης δυνατή η αποτελεσματική κοπή σε στενούς χώρους. Οι αισθητήρες κλίσης ρυθμίζουν την ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό αποτέλεσμα.

Ο χειρισμός είναι απλός και διαισθητικός μέσω ενός πίνακα ελέγχου που διαθέτει μόνο μερικά κουμπιά και υποστηρίζεται επιπλέον από τη λειτουργία φωνητικής εξόδου. Η τρέχουσα κατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού σας, υποδεικνύεται από την πίσω λωρίδα LED. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών για τα φώτα ημέρας στην μπροστινή λωρίδα LED. Με την εφαρμογή MY iMOW®, μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας ανά πάσα στιγμή μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε το ύψος κοπής σε διαφορετικά ατομικά επίπεδα. Σε ένα πρόγραμμα κοπής μπορούν να οριστούν εβδομαδιαίες προγραμματισμένες ενεργές χρονοθυρίδες. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το iMOW® 6 από την STIHL χειροκίνητα, εάν χρειαστεί. Ο αισθητήρας βροχής μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, ώστε η κοπή να συνεχίζεται σε βροχερό καιρό ή το iMOW® 6 να διακόπτει τις διαδικασίες κοπής κατά τη διάρκεια της βροχής. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό χρησιμοποιεί το σταθμό σύνδεσης ως βάση και για φόρτιση.

Για την εγκατάστασή του θα χρειαστείτε το κατάλληλο κιτ εγκατάστασης για το μέγεθος του κήπου σας. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό STIHL iMOW® τηρεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ωστόσο, το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® δεν είναι παιχνίδι και τα παιδιά, οι επισκέπτες και τα κατοικίδια πρέπει να παραμένουν μακριά από την περιοχή εργασίας όταν το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMOW® είναι ενεργό. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

Σέρβις και συμβουλές