2.389,00 €
2.150,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΝέοΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαγγελματική Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν RMA 765 V με περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς

Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 765 V με κίνηση τροχών Vario παρέχει στοχευμένη υποστήριξη για εργασίες κοπής σε επαγγελματική συντήρηση κήπου και τοπίου. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα του χλοοκοπτικού για να ταιριάζει στις προσωπικές σας απαιτήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να μειώσετε την ταχύτητα σε ανηφόρες και να αυξήσετε την ταχύτητα σε επίπεδες περιοχές. Η μέγιστη ταχύτητα του επαγγελματικού χλοοκοπτικού RMA 765 V μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικά επίπεδα μέσω της μονάδας ελέγχου στη λαβή. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόοδο της εργασίας σας σε ατομική βάση χρησιμοποιώντας την κίνηση στους τροχούς.

Η STIHL RMA 765 V διαθέτει ένα υβριδικό περίβλημα που αποτελείται από ένα στιβαρό εξωτερικό στρώμα αλουμινίου και ένα εσωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό, στην κρούση, πολυμερές. Μπορείτε να κουρεύετε ακόμη και μεγάλες πράσινες εκτάσεις, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα χωρίς ψήκτρες και μπαταρίες ιόντων λιθίου από το σύστημαSTIHL AP- . Η δυνατότητα εναλλαγής Eco mode σε συνδυασμό με λεπίδες βελτιστοποιημένης ροής και πλάτος κοπής 63 cm καθιστούν το επαγγελματικό χλοοκοπτικό STIHL RMA 765 V εξαιρετικά αποδοτικό . Οι περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί διευκολύνουν τους ελιγμούς και σας επιτρέπουν να εργάζεστε άνετα. Χάρη στο άνετο τιμόνι με εξαιρετικά μαλακή λαβή, το υφασμάτινο κουτί συλλογής χόρτου 80 λίτρων της STIHL RMA 765 V αφαιρείται και αδειάζεται εύκολα. Με τη ρύθμιση ύψους κοπής τροχών , μπορείτε να ρυθμίσετε το ακριβές ύψος του γκαζόν σας σε 8 επίπεδα από 25 mm έως 100 mm.

Η επισκόπηση μας για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης δείχνει σε πόση έκταση γκαζόν μπορείτε να εργαστείτε με μία φόρτιση μπαταρίας του επαναφορτιζόμενου χλοοκοπτικού σας STIHL RMA 765 V  και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί η εγκατεστημένη μπαταρία.

 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Ισχυρή επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν με πλάτος κοπής 63 cm
 • Για επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και τοπίου
 • Επιλογές συλλογής: Συλλογή σε κάδο ή εδαφοκάλυψη
 • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και σύντομος χρόνος φόρτισης
 • Απολαύστε την άνεση ενός κάδου συλλογής χόρτου 80 λίτρων με ένδειξη στάθμης πλήρωσης
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Komfortlenker
  ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΙΜΟΝΙ ΑΝΕΣΗΣ
  Μετάδοση κίνησης Vario
  Μετάδοση κίνησης Vario
  ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΑΝΑ ΤΡΟΧΟ
  ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΑΝΑ ΤΡΟΧΟ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Πλάτος κοπής63 cm
  Ύψος κοπής25-100 mm
  Χορτοσυλλέκτης80 l
  Βάρος44 kg
  Στροφές3200 rpm

  Σέρβις και συμβουλές