Μηχανές γκαζόν με σύστημα αλέσματος

FilterIconΦιλτράρισμα

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει προκύψει ένα σφάλμα πληκτρολόγησης. Ή απλά δοκιμάστε έναν άλλο όρο αναζήτησης.

Αξεσουάρ

ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ STIHL – ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Θέλετε να κάνετε δύο δουλειές στην περιποίηση του γκαζόν με μία κίνηση; Είναι πολύ απλό: επιλέξτε ένα δυνατό και ευέλικτο χλοοκοπτικό αλέσματος της STIHL. Καθώς κουρεύει το γκαζόν, ψιλοτεμαχίζει τα αποκόμματα και τα διασπείρει στον χλοοτάπητα, όπου μετατρέπονται σε πηγή θρεπτικών ουσιών.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΜΕ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ

Τα αλεστικά χλοοκοπτικά της STIHL θα σας τα κάνει λειανά: παραλείπουμε το βήμα της εκκένωσης του χορτοσυλλέκτη, αφήνοντας τα αποκόμματα πάνω στο γκαζόν όπου θα χρησιμεύσουν σαν λίπασμα. Το ξέρατε ότι το ίδιο το γρασίδι είναι εξαιρετικό λίπασμα; Κατά το κούρεμα με το αλεστικό σύστημα, τα στελέχη του γρασιδιού μόλις κοπούν, ψιλοτεμαχίζονται από τα αλεστικά μαχαίρια, και στη συνέχεια επιστρέφουν στον χλοοτάπητα όπου μετατρέπονται σε πολύτιμο λίπασμα. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο, επιστρέφουν οι θρεπτικές ουσίες στο έδαφος κι εσείς μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τον κήπο σας.
Το ποιο αλεστικό χλοοκοπτικό είναι το σωστό για σας, εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Είτε εργάζεστε σε μεγάλες εκτάσεις σε πάρκα, σε ένα τυπικό γκαζόν ή σε μικρό κηπάκο, η γκάμα προϊόντων μας έχει επιλογές και σχέδια για κάθε ανάγκη. Τα βενζινοκίνητα αλεστικά χλοοκοπτικά τρακτέρ επιτρέπουν σε επαγγελματίες να εργαστούν με εξαιρετική απόδοση, και τα ηλεκτρικά αλεστικά χλοοκοπτικά είναι ιδανικά για τους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι. Αν ψάχνετε μια ιδιαίτερα ελαφριά και αθόρυβη λύση για ιδιωτική χρήση, μπορείτε να επιλέξετε ένα επαναφορτιζόμενο αλεστικό χλοοκοπτικό, που όχι μόνο σημαίνει λιγότερη δουλειά για σας, αλλά επίσης κρατά τον θόρυβο σε χαμηλά επίπεδα. Αν προτιμάτε πιο ευέλικτη προσέγγιση, επίσης διαθέτουμε ένα αλεστικό χλοοκοπτικό όπου έχετε επιλογή ανάμεσα σε εξαγωγή στο πλάι ή άλεσμα και διασπορά. Ρίξτε μια ματιά στην γκάμα προϊόντων μας, όπου θα βρείτε τόσο χλοοκοπτικά τρακτέρ και αλεστικά χλοοκοπτικά, αλλά και διάφορα παρελκόμενα όπως χειροκίνητοι εξαερωτήρες, και αποφασίστε ποιο προϊόν περιποίησης του γκαζόν είναι το κατάλληλο για σας. Όταν πάρετε την απόφασή σας, η αγορά του νέου αλεστικού χλοοκοπτικού σας είναι πανεύκολη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της STIHL.

ΚΟΥΡΕΜΑ, ΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τα αλεστικά χλοοκοπτικά μας όχι μόνο ολοκληρώνουν δύο βήματα εργασίας σε ένα, επίσης προσφέρουν πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα για την περιποίηση του γκαζόν σας, όπως το αλεστικό χλοοκοπτικό μονής ταχύτητας. Το βενζινοκίνητο άλεστικο χλοοκοπτικό STIHL σας διαθέτει τεχνολογία SmartChoke, που εξασφαλίζει αξιόπιστη εκκίνηση με ελάχιστο κόπο, είτε ο κινητήρας είναι κρύος είτε ζεστός. Τα αλεστικά μοντέλα των χλοοκοπτικών με σύστημα κίνησης τροχών Vario για αδιαβάθμητη ρύθμιση της ταχύτητας. Τα μελετημένα αντιδονητικά στοιχεία ανακουφίζουν τις αρθρώσεις σας, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση του χλοοκοπτικού.
Οι τροχοί χαμηλής τριβής δίνουν στα αλεστικά χλοοκοπτικά μας μια μεγάλη ευελιξία κινήσεων, καθιστώντας ιδιαίτερα ευχάριστη την εργασία σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ύψος, για πιο εύκολη εργασία. Και μην ξεχνάτε – με ένα αλεστικό χλοοκοπτικό δεν χρειάζεται ποτέ ξανά να απορρίψετε το κομμένο γρασίδι. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να καθαρίσετε το γκαζόν από φύλλα πριν το κουρέψετε, γιατί και αυτά θα τεμαχιστούν και θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα. Άρα, αν θέλετε να απλοποιήσετε την περιποίηση του γκαζόν σας και να το λιπάνετε χωρίς χημικά λιπάσματα, ένα αλεστικό χλοοκοπτικό STIHL είναι η σωστή επιλογή για σας. Βρείτε το σωστό μοντέλο για σας στο κατάστημά μας και κάντε την παραγγελία σήμερα κιόλας.

ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ Ή ΑΛΕΣΤΙΚΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ STIHL;

Αν έχετε παιδιά που χαίρονται παιχνίδι στο γκαζόν, ή αν το γκαζόν σας βρίσκεται αμέσως δίπλα σε πισίνα ή λίμνη κολύμβησης, δεν συνιστάται πάντα αλεστικό χλοοκοπτικό γιατί το κομμένο γρασίδι διασπείρεται εύκολα από τον αέρα και μπορεί να καταλήξει στο νερό. Στις περιπτώσεις αυτές συνιστούμε ένα χλοοκοπτικό με χορτοσυλλέκτη.
Από την άλλη, αν ήδη έχετε χλοοκοπτικό STIHL αλλά σας αρέσει η ιδέα ενός αλεστικού χλοοκοπτικό, μπορείτε να μετατρέψετε το κανονικό σας χλοοκοπτικό σε αλεστικό, με τη βοήθεια ενός αλεστικού συστήματος. Το συστήματα αυτά αποτελούνται από ένα πολυμάχαιρο και ένα εξάρτημα αλέσματος.
Σας ευχόμαστε καλή έρευνα και μην ξεχνάτε: Με ένα αλεστικό χλοοκοπτικό STIHL δίνετε πίσω στο γκαζόν σας όσα του αναλογούν.