114,00 €
91,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE PLUS σε φωσφορίζον πορτοκαλί χρώμα: Έντονο χρώμα με ακόμα υψηλότερη διακριτότητα

Με τον αορτήρα γενικής χρήσης STIHL ADVANCE PLUS σε φωσφορίζον πορτοκαλί χρώμα έχετε έναν εξαιρετικό αορτήρα για την εργασία σας στο δάσος, και ειδικότερα για εργασίες κουρέματος σε επικίνδυνες περιοχές. Ο αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE PLUS σε φωσφορίζον πορτοκαλί χρώμα απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες, σαν συμπλήρωμα της ενδυμασίας υψηλής διακριτότητάς τους. Το προειδοποιητικό χρώμα – το ίδιο που χρησιμοποιείται και στα μέσα ατομικής προστασίας STIHLαυξάνει την ορατότητα του χρήστη. Το φωτεινό εξωτερικό υλικό και οι αντανακλαστικές λωρίδες του αορτήρα αυξάνουν την ασφάλειά σας σε συνθήκες κακού φωτισμού χάρη στην υψηλή ορατότητά τους.

Όπως και ο κλασικός αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE PLUS, αυτή η έκδοση σε φωσφορίζον πορτοκαλί έχει εργονομικό σχεδιασμό και προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα. Επομένως, ο ελαφρύς αορτήρας είναι άνετος στη χρήση, ακόμα και σε πολύωρη εργασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον γάντζο για να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε το χορτοκοπτικό ή κοπτικό μηχάνημα STIHL σας γρήγορα και εύκολα. Ο αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE PLUS σε φωσφορίζον πορτοκαλί χρώμα εξασφαλίζει άριστη κατανομή του βάρους, εξοικονομώντας τις δυνάμεις σας και μειώνοντας την καταπόνηση της μέσης σας.

Ο αορτήρας γενικής χρήσης STIHL ADVANCE PLUS σε φωσφορίζον πορτοκαλί χρώμα είναι κατάλληλος για όλα τα μηχανήματα από το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 50 μέχρι το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561, καθώς επίσης για τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον αορτήρα επίσης για το επαναφορτιζόμενο κυκλικό ψαλίδι STIHL RGA 140.

ADVANCE PLUS universal harness

Σέρβις και συμβουλές