305,00 €
182,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο

Το εύχρηστο προσαρμοζόμενο κονταροπρίονο STIHL HT είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επαγγελματίες συντηρητές χώρων πρασίνου, δημοτικές επιχειρήσεις και οπωροκαλλιεργητές. Με αυτό το κονταροπρίονο με μήκος λάμας 30 cm μπορείτε, παραδείγματος χάριν, να χρησιμοποιήσετε το χορτοκοπτικό STIHL σας για να κλαδέψετε δέντρα με κάθε άνεση από την ασφάλεια του εδάφους.

Το προσαρμοζόμενο εργαλείο STIHL HT έχει συνολικό μήκος 126 cm. Έτσι μπορείτε να φτάσετε κλαδιά που βρίσκονται σε ύψος έως 3 m. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δυσπρόσιτα ή ακόμα πιο υψηλά δέντρα, μπορείτε να εφοδιάσετε το κονταροπρίονο με μια προέκταση σωλήνα STIHL από ανθρακοΐνες που επεκτείνει την εμβέλειά του κατά άλλα 100 cm. Ο στιβαρός γάντζος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών. Ο compact σχεδιασμός του προσαρμοζόμενου εργαλείου HT και το χαμηλό του βάρος επιτρέπουν εργονομική εργασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα της αλυσίδας STIHL και τον ενσωματωμένο οδηγό κατεύθυνσης, θα μπορείτε να κάνετε τις σωστές τομές γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.

Το προσαρμοζόμενο εργαλείο HT είναι κατάλληλο για τα εξής χορτοκοπτικά STIHL:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προσαρμοζόμενο εργαλείο STIHL HT στα εξής χορτοκοπτικά STIHL που είναι πλέον εκτός παραγωγής: FS 90 R, FS 100 R και FS 130 R.

Προσαρμοζόμενο εργαλείο HT

Σέρβις και συμβουλές