149,00 €
134,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση10 V
Βάρος2,1 kg
Στάθμη ηχοπίεσης80 dB(A) 1)
Στάθμη ηχοπίεσης (Νορμ 2022)82 dB(A)

Εξοπλισμός και λειτουργία

HSA 40: κόψτε αποτελεσματικά μικρούς και μεσαίους φράκτες στον κήπο

STIHL HSA 40 επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας εντυπωσιάζει με το χαμηλό βάρος και την αθόρυβη λειτουργία του για κόψιμο φρακτών και συντήρηση κήπου σε οικιακές εγκαταστάσεις. Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ισορροπία και η μικρή κατασκευή κάνουν την εργασία εύκολη.
Ο ηλεκτρικός κινητήρας, έξυπνος διαχείριση ισχύος της μπαταρίας και οι κομμένες με λέιζερ, αλεσμένες με διαμάντια και σκληρυμένες λεπίδες εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις κοπής με το κουρευτικό φράκτη μπαταρίας STIHL HSA 40. Το χειριστήριο με δύο χέρια επιτρέπει την απλή και άνετη λειτουργία. Ξεκινήστε πατώντας ταυτόχρονα τους διακόπτες στη τη λαβή του βρόχου και στην πίσω λαβή. Είναι εξοπλισμένο με επιφάνειες μαλακής λαβής που υποστηρίζουν εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε κατεύθυνση εργασίας. Το STIHL HSA 40 διαθέτει ένα προστατευτικό με βιδωτό άκρο για να προστατεύει τις λεπίδες κοπής από ζημιές όταν εργάζονται κοντά στο έδαφος ή έρχονται σε επαφή με τοίχους. Ο πρακτικός δακτύλιος μεταφοράς στην πίσω λαβή επιτρέπει την ασφαλή, αποθήκευση εξοικονόμησης χώρου.
Η κουρευτική μηχανή μπαταρίας HSA 40 έχει μήκος ράβδου 50 cm .
Ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης για να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το ασύρματο κουρευτικό φράκτη STIHL HSA 40 και πόσο διαρκεί η μπαταρία που χρησιμοποιείτε για χρέωση.
 

 

Σέρβις και συμβουλές