435,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δερμάτινα άρβυλα για χειριστές αλυσοπριόνων

Οι αδιάβροχες και διαπνέουσες δερμάτινες μπότες STIHL DYNAMIC GTX με προστασία από κοψίματα είναι ιδανικές για επαγγελματίες και ιδιώτες χειριστές αλυσοπριόνων κατά την εργασία με αλυσοπρίονα STIHL. Χάρη στο υδραπωθητικό δέρμα στην εξωτερική πλευρά και την αδιάβροχη, διαπνέουσα μεμβράνη GORE-TEX® Extended Comfort, οι δερμάτινες μπότες STIHL DYNAMIC GTX για χειριστές αλυσοπριόνων παρέχουν στεγνό και άνετο εσωτερικό κλίμα, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Το ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων προστατεύει το πόδι σας από αντικείμενα που πέφτουν και η υψηλή αντοχή σε φθορά και τριβή παρατείνει τη διάρκεια ζωής αυτής της μπότας. Ο αντιολισθητικός σχεδιασμός του πέλματος προσφέρει εξαιρετική απόσβεση κραδασμών και καλό κράτημα. Η αντιστρεπτική προστασία εξασφαλίζει σταθερό πάτημα ακόμα και σε μη στρωμένα και υγρά δάπεδα.

Οι εργονομικοί μαλακοί εσωτερικοί πάτοι σε αυτές τις μπότες για χειριστές αλυσοπριόνων είναι πολύ άνετοι και οι μπότες δένονται γρήγορα χάρη στα καψούλια εύκολου περάσματος κορδονιών. Τα αντανακλαστικά ένθετα στις μπότες STIHL DYNAMIC GTX εξασφαλίζουν υψηλή ορατότητα. Οι δερμάτινες μπότες STIHL DYNAMIC GTX για χειριστές αλυσοπριόνων είναι εγκεκριμένες για την κατασκευή ορθοπεδικών πάτων σύμφωνα με τον κανόνα 112-191 του γερμανικού οργανισμού ασφάλισης έναντι εργατικών ατυχημάτων DGUV.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Υλικό: δέρμα αγελάδας
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 36 έως 50 (ο πάτος διαφέρει στα νούμερα 36-38 και 48-50).
  • Βάρος (νούμερο 42): 2,2 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 1
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S2, 17249
  • Ύψος: περίπου 20 cm
Οι μπότες αυτές έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
DYNAMIC GTX

Εξοπλισμός και λειτουργία

Ατσάλινο ψίδι
Ατσάλινο ψίδι
Schnittschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα20 cm
Μέγεθος36-50
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Επίπεδο προστασίας1

Σέρβις και συμβουλές