70,00 €
56,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Προέκταση GTA 26: Για επιπλέον πρόσβαση με το επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό σας

Με τον άξονα προέκτασης της STIHL για το GTA 26, μπορείτε να επεκτείνετε άνετα το μήκος του επαναφορτιζόμενου ξυλοκοπτικού GTA 26 για εργασία στον κήπο σας . Αυτό σας επιτρέπει να φτάσετε σε κλαδιά πιο μακριά. 

Ένας σωλήνας με μακριά λαβή ως δεύτερο σημείο πρόσφυσης επιτρέπει εργονομικό κράτημα και με τα δύο χέρια, επιτρέποντάς σας να καθοδηγείτε το GTA 26 σας σταθερά και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας η επέκταση. Η διάταξη της λαβής και το μαλακό κράτημα εξασφαλίζουν καλό κράτημα κατά την κοπή σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως ψηλά κλαδιά. 

Οσύνδεσμος στην προέκταση ισχυρό> σημαίνει ότι το ξυλοκοπτικό είναι ευθυγραμμισμένο με τον άξονα, γεγονός που εμποδίζει το μηχάνημα να ανατραπεί κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η προέκταση για το GTA 26 είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ και διαστασιολογικά σταθερό αλουμίνιο. Ζυγίζει μόνο 1,3 kg, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε χωρίς κόπο με το STIHL GTA 26. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε ή αφαιρέσετε το ξυλοκοπτικό χωρίς εργαλεία.

Σέρβις και συμβουλές