Παρελκόμενα για κόφτες δομικών υλικών

FilterIconΦιλτράρισμα

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει προκύψει ένα σφάλμα πληκτρολόγησης. Ή απλά δοκιμάστε έναν άλλο όρο αναζήτησης.

Αξεσουάρ

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΜΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Με τον κόφτη δομικών υλικών της STIHL και τα σχετικά παρελκόμενα μπορείτε να κόψετε δομικά υλικά όπως σκληρή πέτρα με ταχύτητα και ακρίβεια, σε εργασίες αποκατάστασης, ανακαίνισης και μετατροπής κατασκευών.

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΦΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ: ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΟΠΗΣ

Με τους κόφτες δομικών υλικών μας, μπορείτε να δημιουργήσετε τομές κάθετης γωνίας σε σκληρά υλικά, αλλά και να τα χωρίσετε με άλλους τρόπους, με ταχύτητα και ακρίβεια. Η δυνατότητά τους αυτή οφείλεται μεταξύ άλλων στις αδαμαντοφόρες αλυσίδες κοπής με τις οποίες εξοπλίζονται οι κόφτες μας.

Για τη βέλτιστη χρήση του εξαιρετικά ισχυρού κόφτη δομικών υλικών μας, προσφέρουμε αλυσίδες σε διάφορες εκδόσεις για ταχεία, αθόρυβη και υγρή κοπή με ελάχιστες δονήσεις. Για δομικά υλικά όπως τούβλα και ασβεστόλιθος, η καλύτερη επιλογή είναι η αδαμαντοφόρος αλυσίδα εισαγωγικού επιπέδου 36 GBE που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του κόφτη. Αν θέλετε να κάνετε τομές διαχωρισμού ή εγκοπές σε υλικά όπως οπλισμένο σκυρόδεμα και σκληρή πέτρα, προτιμήστε μια αδαμαντοφόρο αλυσίδα 36 GBM που είναι σχεδιασμένη ειδικά για υλικά αυτού του είδους. Υπάρχει επίσης μεγάλη ευελιξία από άποψη βάθους κοπής, δεδομένου ότι οι αλυσίδες μας είναι διαθέσιμες για λάμες με διάφορα μήκη. Οι αδαμαντοφόρες αλυσίδες κοπής μας είναι κατασκευασμένες με τεχνολογία low-stretch, η οποία βασίζεται σε μια ειδική σκληρή επίστρωση των πριτσινιών και των οδηγών της αλυσίδας. Στην καθημερινή σας εργασία, αυτό σημαίνει ότι η αλυσίδα δεν θα επιμηκυνθεί και η φθορά περιορίζεται στο ελάχιστο. Επιπλέον, μειώνεται η ανάγκη για τακτικό τέντωμα.

Χάρη στους προδιαμορφωμένους τομείς αδάμαντα που υπάρχουν και στις δυο εκδόσεις της αλυσίδας, θα παρατηρήσετε εξαιρετικές επιδόσεις από την πρώτη κιόλας τομή. Οι οδηγοί με εξόγκωμα εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση της αλυσίδας και διατηρούν τις δονήσεις σε ένα ελάχιστο επίπεδο ενώ κόβετε πέτρα, σωλήνες και σκυρόδεμα στο εργοτάξιο. Μπορείτε να παραγγείλετε τις αδαμαντοφόρες αλυσίδες κοπής σας με απόλυτη άνεση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΦΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Χάρη στις υψηλές επιδόσεις κοπής και το χαμηλό βάρος του κόφτη δομικών υλικών STIHL, η εργασία σας γίνεται πιο γρήγορα και με περισσότερη ακρίβεια παρά ποτέ. Παράλληλα, η λάμα μας με έκπλυση νερού και γρανάζι μύτης θα σας υποστηρίξει στην ολοκλήρωση της εργασίας σας. Επιπλέον, έχει σκληρυμμένο αυλάκι αλυσίδας και δεύτερη οπή για τον τεντωτήρα, που μεγαλώνει τα περιθώρια τεντώματος. Όπως και στις αλυσίδες, έτσι και στις λάμες έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μήκη. Η γκάμα παρελκομένων μας για κόφτες δομικών υλικών ολοκληρώνεται με το πλαίσιο καθοδήγησης. Πρόκειται για ένα πρακτικό εξάρτημα καθοδήγησης και στήριξης κατασκευασμένο από σκληρυμμένο, γαλβανισμένο χάλυβα, που διευκολύνει την κοπή ανοιγμάτων σε τοίχους και γωνιών για παράθυρα. Με όλα τα παραπάνω παρελκόμενα, όλες οι απαιτήσεις σας για υγρή κοπή σκυροδέματος και τοιχοποιίας είναι καλυμμένες.