Παρελκόμενα για ψαλίδι κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά πριόνια

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ


Με τον εξοπλισμό συντήρησης για τα μηχανήματα κήπου και δασοκομίας μας, μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα των μαχαιριών σας, να φροντίζετε για ασφαλή μεταφορά και να απομακρύνετε κλαδιά με μεγάλη ευκολία.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Αν η δουλειά σας είναι να συντηρείτε δέντρα στον γεωργικό τομέα ή στην περιποίηση χώρων πρασίνου, ή αν κουρεύετε τακτικά τα φυτά του κήπου σας, γνωρίζετε ότι η ποιότητα των εργαλείων χειρός μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Τα ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά πριόνια της STIHL θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τις εργασίες κοπής σας με υψηλή αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε εργαλεία για κάθε εφαρμογή, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πάχος ή την κατάσταση του υλικού που θα κόψετε. Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορα παρελκόμενα για ξυλοκοπτικά / ψαλίδια κήπου / ψαλίδια κλαδέματος / κλαδευτικά πριόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την εμβέλεια εργασίας σας, για να διατηρήσετε τα εργαλεία σας σε άριστη κατάσταση ή για να τα φυλάξετε με ασφάλεια.



ΤΡΟΧΙΣΜΑ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ


Τα επαγγελματικά ψαλίδια κήπου και ψαλίδια κλαδέματός μας είναι κοφτερά σαν ξυράφια κατά την παράδοση, αλλά με την εντατική χρήση ακόμα και η καλύτερη λεπίδα θα στομώσει. Μπορούμε ωστόσο να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε το ψαλίδι σας στην αρχική του κατάσταση.



Με τα κατάλληλα παρελκόμενα για ψαλίδια κήπου και ψαλίδια κλαδέματος μπορείτε να τροχίσετε τα εργαλεία σε χρόνο μηδέν, για να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρίς να πληγώνετε τα φυτά σας.  Επίσης συνιστούμε την ακονόπετρά μας με την οποία δεν μπορείτε μόνο να επαναφέρετε ψαλίδια κλαδέματος, ψαλίδια κήπου και ψαλίδια μπορντούρας στην αρχική κατάσταση αιχμηρότητάς τους, αλλά και δρεπανομάχαιρα, ξεφλουδιστήρια και τσεκούρια. Χρειάζονται μόνο δύο κινήσεις, που θα τις μάθετε με λίγη εξάσκηση. Πρώτα απομακρύνετε τα ελαττώματα και τις εγκοπές με την τραχιά πλευρά της πέτρας, και στη συνέχεια τελειοποιείτε το μαχαίρι με την λεπτόκοκκη πλευρά. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε λίγο νερό ή λάδι για να έχετε μια ομαλή και καθαρή διαδικασία τροχίσματος. Αν έχετε πολλά διαφορετικά εργαλεία κοπής, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο έξυπνο, εργονομικά σχεδιασμένο τροχιστικό 3-σε-1 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τροχίσετε αποτελεσματικά τα τσεκούρια, μαχαίρια και ψαλίδια σας.



ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΙΟΝΙΑ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΑ


Με τους τηλεσκοπικούς σωλήνες μας μπορείτε να αυξήσετε την εμβέλεια εργασίας του τηλεσκοπικού κλαδευτικού πριονιού σας έως και κατά 5 μέτρα για την κοπή υψηλών κλαδιών. Απλά συνδέστε το πριόνι σας στον τηλεσκοπικό σωλήνα με τον μοχλό σύσφιξης και ανεβάστε την εργασία σας σε νέα επίπεδα. Ο σωλήνας από αλουμίνιο ρυθμίζεται με ακρίβεια και παραδίδεται με καουτσουκένια επένδυση λαβής. Για να μεταφέρετε το ψαλίδι κήπου σας, συνιστούμε τη θήκη μέσης που είναι κατασκευασμένη από στιβαρό δέρμα. Η θήκη προσαρμόζεται με ασφάλεια στη ζώνη σας, ώστε να έχετε το εργαλείο πάντοτε πρόχειρο. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα παρελκόμενα για ψαλίδια κήπου και ψαλίδια κλαδέματος από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας.



ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΚΟΠΤΙΚΟ GTA 26 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ


Οι συνεπείς επιδόσεις του ξυλοκοπτικού STIHL GTA 26 και του επαναφορτιζόμενου ψαλιδιού κλαδέματός μας εξασφαλίζονται με μπαταρίες ιόντων λιθίου της STIHL. Μπορείτε να βρείτε τις μπαταρίες αυτές με διάφορες χωρητικότητες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL, μαζί με τους αντίστοιχους φορτιστές. Με την ευκαιρία, εξερευνήστε και την πλατιά γκάμα μας από πρόσθετα παρελκόμενα για μπαταρίες που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη, όπως κουτιά φύλαξης μπαταριών, τσάντες μεταφοράς μπαταριών και το σύστημα μεταφοράς μας.