Επαναφορτιζόμενο σύστημα AK.
Έτοιμο για κάθε πρόκληση.

A woman standing in a garden with a selection of STIHL AK System cordless power tools
A woman standing in a garden with a selection of STIHL AK System cordless power tools

Το επαναφορτιζόμενο σύστημα AK της STIHL είναι η ευέλικτη λύση για φιλόδοξες εργασίες στον κήπο. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το υψηλής απόδοσης σύστημα μπαταρίας μεγάλης διάρκειας εδώ

Σύστημα AK: Μία μπαταρία για όλα τα μηχανήματα της σειράς

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου στο σύστημα AK είναι πραγματικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος – αθόρυβες, ισχυρές και εύκολες στην αλλαγή. Αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος. Απλώς επιλέξτε την καταλληλότερη από τις τρεις μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικές ενεργειακές χωρητικότητες, ανάλογα με την ισχύ που χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη εργασία. Τα LED στις μπαταρίες υποδεικνύουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ανά πάσα στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να βλέπετε έγκαιρα πότε πρέπει να φορτιστεί η μπαταρία.

Logo of the AK system from STIHL in the form of a yellow battery icon

Μπαταρίες του Συστήματος

Επαναφορτιζόμενη Δύναμη σε χρήση

Το σύστημα της σειράς AK σημαίνει αποδοτική ισχύ και ευκολία στη χρήση. Οι μπαταρίες AK της STIHL συνδυάζονται εύκολα με όλα τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία του συστήματος. Από μηχανές κοπής γκαζόν μέχρι χορτοκοπτικά το σύστημα AK περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για πολλές εφαρμογές στο σπίτι και στον κήπο. 

 

Μηχανήματα της σειράς AK

Το κατάλληλο επαναφορτιζόμενο εργαλείο για κάθε έργο: ανακαλύψτε τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL

Άλλα μηχανήματα της σειράς AK

Δοκιμάστε το σύστημα ΑΚ της STIHL σήμερα

Θα θέλατε να ζήσετε μόνοι σας την εμπειρία του συστήματος ΑΚ. Κανένα πρόβλημα – μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα μηχανήματα της σειράς σε έναν αντιπρόσωπο κοντά σας.

 

Ευέλικτη ισχύς μπαταρίας: Γκάμα Μπαταριών

Θέλετε να μάθετε πόσα μπορείτε να κάνετε με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία του συστήματος AK; Ο παρακάτω πίνακας παρέχει παραδείγματα για το πώς οι ισχυρές μπαταρίες AK σε συνδυασμό με τα ηλεκτρικά μας εργαλεία της σειράς ΑΚ θα αποδίδουν στην καθημερινή σας εργασία.

Περισσότερα θέματα αναφορικά με τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα

Επαναφορτιζόμενη Τεχνολογια

Ισχυρά, αξιόπιστα επαναφορτιζόμενα συστήματα εργαλείων χωρίς λειτουργία μνήμης χάρη στην επαναφορτιζόμενη τεχνολογία STIHL.

 

The cordless power system from STIHL - Fully charged with STIHL

Διάρκεια ζωής μπαταρίας και χρόνος φόρτισης

Μάθετε σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση μπαταρίας για διαφορετικά επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL, καθώς και τους χρόνους φόρτισης για διαφορετικές μπαταρίες STIHL.

Διαβάστε περισσότερα
Battery life and charging time

Σωστή αποθήκευση μπαταρίας ιόντων λιθίου

Για την μπαταρία ιόντων λιθίου, ο σωστός χειρισμός είναι ζωτικής σημασίας για μεγάλη διάρκεια ζωής - οπότε αξίζει να γνωρίζετε τις ιδανικές διαδικασίες αποθήκευσης και φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα
Σωστή αποθήκευση μπαταρίας ιόντων λιθίου