Ένας Κήπος Ιδέες

Από εμάς για εσάς

garden_of_ideas

Αγαπάμε το πράσινο, την φύση και όλα τα οφέλη που φέρνει στην ζωή μας. Στην STIHL στηρίζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι χρήστες μας για να έχουν την φύση στην ζωή τους, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τις εργασίες στον κήπο, το κτήμα, ακόμα και στο δάσος.. να μοιάζουν παιχνίδι.

 

Πέραν από αυτά όμως, είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τεχνογνωσία και συμβουλές για την φροντίδα των φυτών, του γκαζόν, του κήπου σας ή ακόμα και της παραγωγής σας, είτε αυτή είναι ένα μικρό περιβολάκι που καλύπτει μόνο της ανάγκες της οικογένειας σας, είτε είναι τεράστιες εκτάσεις στρεμμάτων και είναι για εσάς η βασική πηγή εισοδήματος.

 

Ελπίζουμε οι συμβουλές που θα βρείτε στον STIHL Κήπο Ιδεών, που προέρχονται απευθείας από πιστοποιημένους γεωπόνους, να σας φανούν χρήσιμες και να σας βοηθήσουν να αγαπήσετε την ενασχόληση σας με την φύση, ακόμα περισσότερο.

Περιποίηση του Γκαζόν

Περιποίηση του Γκαζόν

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την τοποθέτηση, την συντήρηση, την περιποίηση και την φροντίδα του γκαζόν. Όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι η έκταση γκαζόν που διαθέτετε, εδώ θα βρείτε όλες τις χρήσιμες οδηγίες, χωρισμένες ανά κατηγορία για να έχετε άμεση πρόσβαση στην πληροφορία που χρειάζεστε.

Συμβουλές για τον Ελαιώνα

Συμβουλές για τον Ελαιώνα

Βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την καλλιέργεια της ελιάς, το ράβδισμα και κλάδεμα της

Το δέντρο της Καρυδιάς

Το δέντρο της Καρυδιάς

Βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την καλλιέργεια και την φροντίδα του δέντρου της Καρυδιάς

Καυσόξυλα - Ποια είναι τα καλύτερα για κάθε χρήση;

Καυσόξυλα - Ποια είναι τα καλύτερα για κάθε χρήση;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή καυσόξυλων. Ποια είναι τα καλύτερα για κάθε χρήση; Ποια είναι ιδανικά θέρμανση και ψήσιμο, και ποια πρέπει να αποφεύγουμε. Διαβάστε τα σε αυτό το αναλυτικό άρθρο.

Κωνοφόρα κήπων

Κωνοφόρα κήπων

Τα συναντάμε σχεδόν σε όλους τους κήπους! Πόσα όμως γνωρίζουμε για αυτά; Εδώ θα βρείτε συμβουλές για την φύτευση αλλά και την φροντίδα τους.

Τριανταφυλλιά! Τι απαιτεί η φροντίδα της

Τριανταφυλλιά! Τι απαιτεί η φροντίδα της

Τα τριαντάφυλλα θεωρούνται μεταξύ των πλέον δημοφιλών και ευρέως καλλιεργούμενων καλλωπιστικών φυτών στον πλανήτη. Τα συναντούμε σχεδόν παντού, αλλά ξέρουμε τι πραγματικά χρειάζονται; Διαβάστε εδώ ένα αναλυτικό άρθρο για την φροντίδα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα μας ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΙΔΕΕΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα μας "ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΙΔΕΕΣ"

Γίνετε μέλος της ομάδας μας και ενημερωθείτε για νέα άρθρα, νέες συμβουλές και μελλονιτκές εκδηλώσεις 

newsletter Εγγραφή στο Newsletter "ΚΗΠΟΣ ΙΔΕΩΝ"