Εκπαίδευση ασφαλείας

για τους υπαλλήλους του δήμου Αμαρουσίου

εκπαιδευση υπαλληλων Αμαρουσίου

εκπαιδευση υπαλληλων Αμαρουσίου

H STIHL HELLAS στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για την εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πάντα δίπλα σε δράσεις και ανθρώπους που εργάζονται για το κοινό καλό.  Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αμαρουσίου για τη διοργάνωση εκπαίδευσης για τον ασφαλή χειρισμό εργαλείων κοπής και καλλωπισμού.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τoν 9o Πυροσβεστικό Σταθμό και τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κο Νικόλαο Τσιπλακίδη την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στο θεατράκι του κτήματος Συγγρού. 

 

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν οι υπάλληλοι του Δήμου Αμαρουσίου που ασχολούνται με τη φροντίδα του αστικού πρασίνου καθώς επίσης και εθελοντές. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για τα μέσα ατομικής προστασίας όσο και για τον ασφαλή χειρισμό των εργαλείων, με πρακτική εξάσκηση, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την σωστή αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν σχεδόν καθημερινά.

 

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε έστω στο ελάχιστο στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου. 

Καλή συνέχεια με ασφάλεια.