Προωθητικές ενέργειες

H STIHL κοντά στον άνθρωπο και το περιβάλλον

backshotms490x170.

H φιλοσοφία της STIHL στηρίζεται σε αρχές που θέτουν τον άνθρωπο πάνω από όλα. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα μηχανημάτων με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στο περιβάλλον. Είναι αρωγός σε ενέργειες που αφορούν το κοινωνικό καλό και προσφέρει τη βοηθειά της όποτε και όπως μπορεί.

sos2.alt

H VIKING συνεχίζει την υποστήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS

Επιταγή 7.000 ευρώ για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης


Ο Διευθυντής Πωλήσεων της VIKING κος Michael Scheffler και ο Γενικός Διευθυντής της STIHL Ελλάδος κος Ηλίας Ραβάνης, παρέδωσαν πρόσφατα μια επιταγή αξίας 7.000 ευρώ στους εκπροσώπους του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Ο κος Ηλίας Ραβάνης είναι υπεύθυνος πωλήσεων των προϊόντων STIHL & VIKING στην Ελλάδα. "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε και βοηθάμε έμπρακτα παιδιά και οικογένειες του παιδικού χωριού SOS Βάρης που έχουν ανάγκη» δήλωσαν και οι δύο εκπρόσωποι από τη VIKING, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πολύτιμο έργο που επιτελείται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν παρουσία στην Ελλάδα από το 1975. Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, υπάρχει από το 1982, αποτελείται από 15 σπίτια, όπου φιλοξενούνται 12 οικογένειες, με τις μητέρες SOS, και συνολικά 45 παιδιά. Η υποστήριξη είναι διπλά σημαντική σε καταστάσεις και χώρες, όπως η Ελλάδα, όπου οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες. Το ετήσιο κόστος συντήρησης μιας οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη είναι περ. 10.000 ευρώ. Η συνεισφορά της VIKING θα χρηματοδοτήσει ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ψυχολογική και ψυχοκοινωνική φροντίδα για τα παιδιά, ανάμεσα σε άλλα πράγματα.

Η VIKING, ο κατασκευαστής κηπουρικών ηλεκτρικών εργαλείων με έδρα το Langkampfen της Αυστρίας, είναι ένας ενεργός υποστηρικτής των Παιδικών Χωριών SOS από το 2005. Τα τελευταία χρόνια, η VIKING έχει υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα έργων στα Παιδικά Χωριά SOS τόσο στην Αυστρία όσο και διεθνώς. Η VIKING είναι μέλος του Ομίλου STIHL και παράγει και πωλεί μηχανές κουρέματος γκαζόν και άλλα κηπουρικά εργαλεία. Απασχολεί 373 υπαλλήλους κα έχει κύκλο εργασιών ύψους 193,9 εκατομμυρίων ευρώ το 2015.

winners_alt

Στη φωτογραφία οι δύο νικητές από την Αθήνα. Απο δεξιά ο κος Ξένης Χαράλαμπος (σύζυγος Ειρήνης Λογοθέτη) και ο κος Καραμούζης Ιωάννης μαζί με τον Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing κο Λιζάρδο Νίκο κατά τη διάρκεια παραλαβής του δώρου τους από τα κεντρικά της εταιρείας.

Η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού ενέδειξε τους 5 μεγάλους νικητές.

Οι νικητές που κερδίζουν από μια επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν MA 339 C με μπαταρία AP 200 και φορτιστή AL 100 είναι :

  1. κα ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΤΡΑ,  ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  2. κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ,  ΠΑΛΛΗΝΗ
  3. κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  4. κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΓΑΜΤΖΗΣ,  ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  5. κα ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,  ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και θα παραλάβουν τα δώρα τους είτε από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είτε από τους κατατόπους πιστοποιημένους αντιπροσώπους STIHL & VIKING στην περιοχή που διαμένουν.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια νέα δημιουργική και "τυχερή" χρονιά.

 

winner ola gia ton kipo Η νικήτρια κα Βαρουτάκη Μαγδαληνή

H Νικήτρια του διαγωνισμού που διοργάνωσε η STIHL σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ κα Βαρουτάκη Μαγδαληνή την ώρα της παραλαβής του δώρου της.

Ο διαγωνισμός στο περιοδικό ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ (PDF, 582.56 kB)
motomix Ο κινητήρας αξίζει το καλύτερο

Νέο ειδικό καύσιμο MotoMix (PDF, 404.95 kB)