Χορηγία σε Eθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας

"Προσφορά στον τόπο μας"

Χορηγία σε Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας από τον Αντιπρόσωπο STIHL στην Ορεστιάδα κ. Τασίδη

Χορηγία σε Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας από τον Αντιπρόσωπο STIHL στην Ορεστιάδα κ. Τασίδη.

Χορηγία σε Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας από τον τοπικό μας αντιπρόσωπο κ. Τασίδη

H ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για την κοινωνική εταιρική ευθύνη και σεβόμενη το σημαντικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία μας ο εθελοντισμός ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συλλόγου «Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας - Προσφορά στον τόπο μας» για δωρεάν παροχή μηχανημάτων δάσους και κήπου. 

Η ομάδα αποτελείται από 46 μέλη νέων ανθρώπων με στόχο την  περιποίηση και την αναβάθμιση του τόπου τους, δημιουργώντας ένα κίνητρο ενθάρρυνσης για όλους του κατοίκους. Οι δράσεις που έχουν βάλει στόχο είναι πολλές, από τη συντήρηση του σιδηροδρομικού σταθμού, κλαδέματα δέντρων, καθάρισμα - περιποίηση νησίδων, κουρέματα πάρκων και αυλών των σχολείων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).

 

Η STIHL σε συνεργασία με τον τοπικό πιστοποιημένο αντιπρόσωπο Δ.ΤΑΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. αναγνωρίζοντας το πάθος και τον ενθουσιασμό της ομάδας να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να προσφέρει στην τοπική κοινότητα σταθήκαμε δίπλα τους στηρίζοντας το έργο τους προσφέροντας εντελώς δωρεάν τρία μηχανήματα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες τους:

 
  1. Αλυσοπρίονο MS 231
  2. Χορτοκοπτικό FS 235
  3. Μηχανή γκαζόν MB 248

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα μέλη της ομάδας καλή δύναμη στο έργο τους.