Άμεση επιλογή προϊόντος Μπαταρίες, φορτιστές και αξεσουάρ για τα μηχανήματα του συστήματος AK

Μπαταρία AK 10

Μπαταρία AK 10 για την σειρά επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων ΑΚ

Γενικά

Το επαναφορτιζόμενο σύστημα AK STIHL συνδυάζει ευελιξία και ποιότητα για όλες τις εργασίες στον κήπο. Μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς την κατάλληλη μπαταρία ιόντων λιθίου AK για το εργαλείο σας STIHL που ταιριάζει καλύτερα στη δουλειά σας. Η ένδειξη επιπέδου φόρτισης LED σας δείχνει πάντα πότε και για πόσο καιρό η μπαταρία είναι έτοιμη για χρήση.

Οι ελαφριές μπαταρίες ιόντων λιθίου με ονομαστική τάση 36 V δεν είναι μόνο ιδιαίτερα πολύχρηστο, αλλά και επίμονο και εξαιρετικά ανθεκτικό. Έτσι, η απαιτητική εργασία στον κήπο είναι εύκολη για εσάς. Μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες STIHL AK με τον κανονικό φορτιστή μπαταριών STIHL AL 101 ή έναν ταχύ φορτιστή μπαταριών STIHL AL.

Οι μπαταρίες STIHL AK διατίθενται με διαφορετικά περιεχόμενα ενέργειας:

  • AK 10 (αρ. είδους 45204006530) με ενέργεια μπαταρίας 72 Wh, βάρος 0,8 kg
  • AK 20 (αρ. . 45204006535) με ισχύ μπαταρίας 144 Wh, βάρος 1,2 kg
  • AK 30 (αρ. είδους 45204006540) με ισχύ μπαταρίας 180 Wh, βάρος 1,3 kg

Με τακτική φροντίδα , η σωστή φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου και το κατάλληλο περιβάλλον για αποθήκευση της μπαταρίας υποστηρίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στην επισκόπηση μας για το Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας STIHL και χρόνοι φόρτισης μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το ασύρματο εργαλείο STIHL και για πόσο χρόνο απαιτείται η αντίστοιχη μπαταρία AK για φόρτιση. Στην επισκόπηση μπορείτε επίσης να δείτε ποια μπαταρία AK συνιστάται για το εργαλείο STIHL.

€109,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Τεχνολογία LITHIUM-ION
Βάρος kg 0,8
Βατωρες Wh 1) 72
Χωρητικότητα Ah 2) 2

1) Power capacity according to the specifications of the cell manufacturer. The actual power capacity available during operation is lower, to increase service life
2) Specifications of the cell manufacturer

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 9/5/2022