Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας γκαζόν

RLA 240, Σετ με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101

Επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας γκαζόν RLA 240 με μπαταρία και φορτιστή

Γενικά

Ο νέος επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας γκαζόν RLA 240, μέρος του συστήματος AK, είναι ιδανικός για τον εξαερισμό μικρών εκτάσεων γκαζόν με ακανόνιστο σχήμα, ανταποκρινόμενος ταυτόχρονα σε δύο λειτουργίες την εξαέρωση και την αποβρύωση. Τα χαρακτηριστικά του όπως: Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές Πλάτος εργασίας 34cm Αναδιπλούμενη λαβή ρυθμιζόμενη σε ύψος Μπροστινή λαβή μεταφοράς Αδιαβάθμητος κεντρικός ρυθμιστής βάθους εργασίας από 7,5mm έως 9,5mm καθώς επίσης και οι μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος του, κάνουν πιο εύκολες και αποτελεσματικές τις εργασίες του γκαζόν. Διαθέτει προσαρμοζόμενο υφασμάτινο κάδο συλλογής 50 λίτρων, μονάδα εξαέρωσης με 16 σταθερά πτερύγια σε άξονα, εναλλακτικά κύλινδρο αποβρύωσης με 22 ελατήρια ανά άξονα και ασφάλεια έναντι εσφαλμένης τοποθέτησης.

μέχρι τώρα €526,00* τώρα από €449,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

RLA 240 AK 30-AL101

Βασικός εξοπλισμός

 • Εύκαμπτοι τροχοί Zoom
  Εύκαμπτοι τροχοί

  Οι εύκαμπτοι τροχοί των εξαερωτήρων χλοοτάπητα STIHL διαθέτουν πρόσφυση και σταθερό προφίλ και για αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και αποδοτικοί στην εργασία.

 • Ρύθμιση βάθους κοπής εργασίας Zoom
  Ρύθμιση βάθους κοπής εργασίας

  Το βάθος εργασίας των λεπίδων μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι στάδια χρησιμοποιώντας την εργονομικά διαμορφωμένη περιστροφική λαβή στο περίβλημα. Τόσο η μονάδα κοψίματος όσο και ο κυλίνδρος αερισμού των εξαερωτήρων STIHL μπορούν να προσαρμοστούν στο έδαφος και να χαμηλώσουν ή να σηκωθούν με τη χρήση του περιστροφικού διακόπτη.

 • Χειρολαβή μεταφοράς Zoom
  Χειρολαβή μεταφοράς

  H χειρολαβή μεταφοράς επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και χρησιμεύει ως προστασία από πρόσκρουση κατά την εργασία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλίση ή τη φόρτωση του μηχανήματος με ευκολία.

 • Κύλινδρος εξαεριστήρα Zoom
  Κύλινδρος εξαεριστήρα

  Ο κύλινδρος εξαεριστήρα απομακρύνει τα βρύα της επιφάνειας και το χλοοτάπητα, χωρίς να κόβει το χλοοτάπητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο του STIHL εξαερωτή χλοοτάπητα RLE 240 αντί της μονάδας κοψίματος. Μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία.

 • Αναδιπλούμενη μπάρα Zoom
  Αναδιπλούμενη μπάρα

  Ανετη και εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

 • Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές Zoom
  Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές

  Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές υψηλής ποιότητας με αντοχή στη ζέστη και προστασία από UV ακτινοβολία.

 • Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια Zoom
  Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια

  Η περιστρεφόμενη λαβή εξαερωτήρων χλοοτάπητα είναι εξοπλισμένη με ανθεκτικά, σταθερά πτερύγια. Έτσι, οι εξαερωτήρες STIHL φροντίζουν για τον καλύτερο αερισμό του γκαζόν.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 25/4/2022