Άμεση επιλογή προϊόντος Ενδύματα ατομικής προστασίας

FS PROTECT471, Προστατευτικό παντελόνι

Για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων

Γενικά

Για εργασίες δίπλα σε ράγες και δρόμους. Σε προειδοποιητικό πορτοκαλί, 70 % πολυεστέρας, 30 % βαμβάκι, EN ISO 20471, κλάση προστασίας 2, στιβαρό εξωτερικό στρώμα, ένθετα προστα- σίας από κρούση με ιδιότητες αναπνοής, αντανακλαστικές λωρίδες και μεγάλα ανοίγματα αερισμού στο πίσω μέρος του παντελονιού, θηλιές για τιράντες FS. Για χρήση υπό ακραίες συνθήκες, μπορεί να συμπληρωθεί με το πατενταρισμένο προστατευτικό ποδιών FS για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων. Προαιρετικός εξοπλισμός: Τιράντες και προστατευτικά ποδιών για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων.

από €119,00* 

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

FS PROTECT471

Βασικός εξοπλισμός

 • Αναπνέον υλικό Zoom
  Αναπνέον υλικό

  Το υλικό που χρησιμοποιείται από τη STIHL για τα προστατευτικά παντελόνια για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων «αναπνέει», αποβάλλοντας την υπερβολική θερμότητα και τον ιδρώτα. Ταυτόχρονα, η είσοδος καθαρού αέρα από το περιβάλλον φροντίζει για την απαραίτητη θερμική ισορροπία.

 • Ανοίγματα αερισμού Zoom
  Ανοίγματα αερισμού

  Ολοκληρωμένη αεραγωγοί μπορούν να εκπέμπουν τη θερμότητα του σώματος και να παρέχουν άνεση και ευχάριστο κλίμα

 • Πρόσθετη προστασία από κοψίματα Zoom
  Πρόσθετη προστασία από κοψίματα

  Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την επιπλέον προστασία από ατυχήματα. Τοποθετούνται σε τσέπη εσωτερικά στο παντζάκι. Το ειδικό υλικό κατασκευής είναι αναπνέον.

 • Τριπλή προστασία Zoom
  Τριπλή προστασία

  Τριπλή προστασία: κρούση, αγκάθια και υγρασία

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.