Άμεση επιλογή προϊόντος Ενδύματα ατομικής προστασίας

DYNAMIC, Σακάκι προστασίας

DYNAMIC, Σακάκι προστασίας

Γενικά

Πολύ άνετο σακάκι σε ευδιάκριτο πορτοκαλί χρώμα (κατά EN 471), νούμερα XS-XXXL. Υλικό Softshell στον γιακά. Ελαστικό ένθετο στην πλάτη για μεγάλη άνεση. Προδια- μορφωμένοι αγκώνες. Ελαστικά μανικέτια. Καλός αερισμός χάρη στα φερμουάρ αερισμού στην περιοχή της μασχάλης. Τέσσερις πρακτικές τσέπες

μέχρι τώρα €180,25* τώρα από €144,20**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιούλιο 2021. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

DYNAMIC Jacket

Βασικός εξοπλισμός

 • Αναπνέον υλικό Zoom
  Αναπνέον υλικό

  Το υλικό που χρησιμοποιείται από τη STIHL για τις φόρμες δασικών εργασιών CONCEPT «αναπνέει», αποβάλλοντας την υπερβολική θερμότητα και τον ιδρώτα. Ταυτόχρονα, η είσοδος καθαρού αέρα από το περιβάλλον φροντίζει για την απαραίτητη θερμική ισορροπία.

 • Ενισχυμένη προστασία Zoom
  Ενισχυμένη προστασία

  Παρέχει την απαραίτητη στιβαρότητα με ενισχυμένα τα βασικά σημεία φθοράς.

 • Ανοίγματα αερισμού Zoom
  Ανοίγματα αερισμού

  Τα καλυμμένα ανοίγματα αερισμού και η δικτυωτή επένδυση φροντίζουν για ιδανικό αερισμό στα σακάκια, ακόμη κι αν φοριούνται κλειστά. Η υγρασία αποβάλλεται, ενώ παράλληλα δεν συσσωρεύεται θερμότητα.

 • Ανθεκτικό υλικό Zoom
  Ανθεκτικό υλικό

  Εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό αποτρέπει τους τραυματισμούς από αγκάθια.

 • Ελαστικές μανσέτες Zoom
  Ελαστικές μανσέτες

  Ρυθμιζόμενες ελαστικές μανσέτες που εμποδίζουν την εισχώρηση σκόνης και πριονίδια.

 • Πρόληψη ατυχημάτων Zoom
  Πρόληψη ατυχημάτων

  Οι μεγάλες επιφάνειες με έντονο πορτοκλαλί χρώμα EN471 βοηθούν στην αποφυγή ατυχημάτων στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτός μέσα στο δάσος.

 • Εξωτερικό στρώμα από πολυαμίδιο Zoom
  Εξωτερικό στρώμα από πολυαμίδιο

  Εξωτερικό στρώμα από πολυαμίδιο που απωθεί τις βρομιές, το νερό και τον αέρα. Εσωτερικό στρώμα από ευχάριστο βαμβάκι. Καλές ιδιότητες μόνωσης.

 • Ιδανικός αερισμός Zoom
  Ιδανικός αερισμός

  Το συγκεκριμένο υλικό κοπής έχει 75% καλύτερη διαπερατότητα αέρα (EN 9237) και περίπου 21% χαμηλότερη θερμική μόνωση (ISO 5085 - 1) σε σύγκριση με τα προηγούμενα υλικά.

 • Ρύθμιση θερμοκρασίας Zoom
  Ρύθμιση θερμοκρασίας

  ον χειμώνα, η στολή συγκρατεί τη θερμότητα του σώματος. Η αριστερή εικόνα υπερύθρων (όπου το μπλε χρώμα αντιστοιχεί στο κρύο) δείχνει μια στολή με μεγάλη θερμομόνωση. Το καλοκαίρι, η υπερβολική θερμότητα αποβάλλεται μέσα από το υλικό αερισμού. Η δεξιά εικόνα (όπου το κίτρινο/κόκκινο χρώμα αντιστοιχεί στις θερμές και πολύ θερμές περιοχές) δείχνει τον αερισμό σε λειτουργία.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 5/7/2018
manual icon International 12/10/2021