Άμεση επιλογή προϊόντος Αρμοκόφτες

GS 461

Εξαιρετική απόδοση πέρα από κάθε προσδοκία

Γενικά

Ισχυρός κόφτης δομικών υλικών 5,8 Hp. Κόβει με άνεση μπετόν, σκυρόδεμα, πέτρα, τούβλα, τοιχοποιία και σωλήνες αποχέτευσης. Με κινητήρα STIHL 2-MIX και φίλτρο αέρα HD 2 με μεγάλη διάρκεια ζωής. Βαθιές κοπές που ξεπερνουν τα 150 mm και βάθος κοπής 40cm. Με δυνατότητα παροχής νερού για την ψύξη, την καταστολή της σκόνης και το ξέπλυμα της αλυσίδας. Ιδανικό για εργασίες ανακαίνισης και μετατροπής.

€2.499,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

GS 461

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
STIHL Τύπος αλυσίδας Αλυσίδα με διαμάντι 36 GBM
Κυβισμός cm3 76,5
Χωρητικότητα δοχείου l 0,78
Ισχύς kW/Hp 4,3/5,8
Βάρος kg 1) 7,6
Στάθμη ηχητικός ισχύος dB(A) 2) 115
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 3) 105
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s² 4) 4,5/4
Οδηγός αλυσίδας 3/8 "

1) Χωρίς καύσιμο, χωρίς λάμα και διαμαντοαλυσίδα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 (dB (A))
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²/Συντελεστής Κ κατά την οδηγία2006/42/EC = 2m / s ²

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

GS 461

Βασικός εξοπλισμός

 • Αλυσίδα κοπής με διαμάντι 36 GBM Zoom
  Αλυσίδα κοπής με διαμάντι 36 GBM

  Οι τομείς διαμαντιού είναι ήδη τροχισμένοι κατά την παράδοση της αλυσίδας. Έτσι το STIHL GS 461 δίνει πλήρη απόδοση από την πρώτη κιόλας τομή, καθώς δεν χρειάζεται τρόχισμα στην πράξη. Η αλυσίδα που κατασκευάζεται από την ίδια την STIHL έχει έναν τομέα διαμαντιού σε κάθε κρίκο της αλυσίδας, για γρήγορη κοπή. Οι ειδικά διαμορφωμένοι οδηγοί της αλυσίδας εξασφαλίζουν ήρεμη εργασία χωρίς κραδασμούς.

 • Λάμα Rollomatic G Zoom
  Λάμα Rollomatic G

  Η λάμα είναι εφοδιασμένη με εσωτερικό σύστημα έκπλυσης με νερό. Το νερό φτάνει ακόμα και κάτω από το γρανάζι της μύτης. Τα ακροφύσια στο καπάκι της καμπάνας είναι στραμμένα προς τα εμπρός ώστε ο χειριστής να μη βρέχεται κατά τη χρήση του μηχανήματος. Επιπλέον, η λάμα διαθέτει βαμμένη τροχιά κύλισης και μια δεύτερη οπή για τον τεντωτήρα που αυξάνει την απόσταση τάνυσης.

 • Σύνδεσμος νερού Zoom
  Σύνδεσμος νερού

  Ο σύνδεσμος νερού βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα, σε ελαφρώς υπερυψωμένη θέση. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση της παροχής νερού, ενώ ο σύνδεσμος προστατεύεται από ρύπανση όταν το μηχάνημα στηρίζεται στο έδαφος. Το νερό χρησιμοποιείται για το πλύσιμο και τη δέσμευση της σκόνης αλλά και ως μέσο λίπανσης και ψύξης της λάμας και της αλυσίδας.

 • Καπάκι καμπάνας με σύστημα καθοδήγησης νερού Zoom
  Καπάκι καμπάνας με σύστημα καθοδήγησης νερού

  Το σύστημα καθοδήγησης νερού για την αποτελεσματική χρήση του νερού πλυσίματος είναι ενσωματωμένο στο καπάκι της καμπάνας. Μέσα στο καπάκι της καμπάνας, το νερό αλλάζει κατεύθυνση και διοχετεύεται μέσα στην τομή, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο χρήσης του.

 • Προστατευτικά καλύμματα από καουτσούκ Zoom
  Προστατευτικά καλύμματα από καουτσούκ

  Κατά την κοπή τοίχων. ένα μεγάλο κάλυμμα από καουτσούκ προστατεύει το περίβλημα του κινητήρα από ζημιές όταν η λάμα φτάνει σε πλήρη βύθιση.

 • Κινητήρας STIHL 2-MIX Zoom
  Κινητήρας STIHL 2-MIX

  Διαθέτει ένα σύγχρονο, χαμηλών εκπομπών κινητήρα τεχνολογίας 2-MIX. Ανάλογα με την χρήση, η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να είναι μειωμένη έως και 20% σε σύγκριση τους συμβατικούς 2-χρονους κινητήρες. Λόγω της μείωσης των απωλειών σάρωσης οι επιβλαβείς εκπομπές είναι επίσης μειωμένες.

 • Αντιδονητικό σύστημα Zoom
  Αντιδονητικό σύστημα

  Μακροπρόθεσμα, οι έντονοι κραδασμοί στις λαβές των μηχανημάτων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αιμάτωση των δαχτύλων και χεριών. Για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, η STIHL ανέπτυξε ένα αντιδονητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Στα μηχανήματα με αντιδονητικό σύστημα μειώνεται αισθητά η μετάδοση στις λαβές των ταλαντώσεων που παράγονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα.

 • Βαλβίδα αποσυμπίεσης Zoom
  Βαλβίδα αποσυμπίεσης

  Η βαλβίδα αποσυμπίεσης αφήνει ένα μέρος από το συμπιεσμένο μείγμα να διαφύγει από τον κύλινδρο κατά την εκκίνηση του κινητήρα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται αισθητά η δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης. Αυτό ξεκουράζει τον χειριστή και προστατεύει όλο το σύστημα εκκίνησης του μηχανήματος από μηχανική καταπόνηση.

 • Νέο φίλτρο HD2 Zoom
  Νέο φίλτρο HD2

  To νέo HD2 φίλτρο υψηλής πυκνότητας από πολυαιθυλένιο έχει κατά70% πιο λεπτούς πόρους από τα φίλτρα μη υφαντού υλικού και πολυαμιδίου, και έτσι συλλαμβάνει ακόμα και την πιο λεπτή σκόνη. Το φίλτρο HD2 καθαρίζεται εύκολα με το ειδικό σπρέι STIHL. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό και σαπούνι ή νερό ξύδι για να τοκαθαρίσετε. Πίσω από το HD2 φίλτρο υπάρχει ένα επιπλέον φίλτρο, που φιλτράρει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια και προστατεύει το καρμπυρατέρ από τη φθορά.

 • Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας Zoom
  Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας

  Με τον πλευρικό τεντωτήρα, η αλυσίδα τεντώνεται από το πλάι, μέσα από το καπάκι της καμπάνας. Έτσι αποφεύγεται η επαφή των χεριών με την κοφτερή αλυσίδα και τα νύχια στήριξης του αλυσοπρίονου.

 • STIHL ElastoStart Zoom
  STIHL ElastoStart

  Κατά το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, η πίεση συμπίεσης δημιουργεί απότομες αυξομειώσεις δύναμης που επιβαρύνουν τους μυς και τις αρθρώσεις. Ένα αποσβεστήρας κραδασμών ενσωματωμένος στην ειδική λαβή εκκίνησης ElastoStart απορροφά και ελευθερώνει δύναμη, ανάλογα με την πορεία της συμπίεσης. Έτσι ομαλοποιείται η διαδικασία εκκίνησης και εξαλείφονται τα τραντάγματα. .

 • Τάπα που ανοίγει χωρίς εργαλεία Zoom
  Τάπα που ανοίγει χωρίς εργαλεία

  Επιτρέπει το εύκολο και χωρίς εργαλεία άνοιγμα και κλείσιμο της δεξαμενής και το προστατεύει από τη σκόνη.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el 5/8/2021