129,00 €
99,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ελαφρύ ψαλίδι μπορντούρας με ενσωματωμένη μπαταρία

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45 αποτελεί μέρος της γκάμας STIHL AI-Line και έχει συμπαγή και εργονομικό σχεδιασμό. Αυτό το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας είναι εξαιρετικά ελαφρύ, καθιστώντας το κατάλληλο για ιδιώτες χρήστες που ασχολούνται με εργασίες στον κήπο τους σε εντελώς περιστασιακή βάση. Μαζί με τη μονίμως ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, το STIHL HSA 45 ζυγίζει μόλις 2,3 kg. Αν παρατηρήσετε χαμηλή κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, μπορείτε να φορτίσετε το μηχάνημα με το καλώδιο που το συνοδεύει. Οι λυχνίες πάνω στο μηχάνημα δείχνουν ανά πάσα στιγμή την κατάσταση φόρτισης. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα του, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45 είναι τόσο αθόρυβο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Το μαχαίρι μονόπλευρης κοπής σάς βοηθά να εργαστείτε αποτελεσματικά. Η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα υποστηρίζει την ασφάλεια στην εργασία σας, ενώ ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει το εξάρτημα κοπής σε εργασίες κοντά στο έδαφος. Η μαλακή λαβή με μοχλό ταχύτητας είναι πολύ άνετη στο χέρι και η μονάδα χειρισμού με δύο χέρια αυξάνει την ασφάλεια στην εργασία σας. Στο χρήσιμο βίντεο οδηγιών μας μπορείτε να δείτε πώς γίνεται το κούρεμα φραχτών με το STIHL HSA 45.

Το ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45 έχει μαχαίρι 50 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και το χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 45 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Το ψαλίδι μπορντούρας είναι εφοδιασμένο με κλειδί ενεργοποίησης, που πρέπει να βρίσκεται μέσα στην κλειδαριά για να λειτουργήσει. Για λόγους ασφάλειας, το κλειδί ενεργοποίησης πρέπει να αφαιρείται κατά τη μεταφορά, συντήρηση, επισκευή και φύλαξη, και φυσικά πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

HSA 45

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

BGA 45
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Pruning system
ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΑΛΙΔΙΟΥ
ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση18 V
Βάρος2,3 kg
Στάθμη ηχοπίεσης75 dB(A) 1)
Στάθμη ηχοπίεσης (Νορμ 2022)75 dB(A)

Σέρβις και συμβουλές