FS 261
  • FS 311
  • FS 361
  • FS 461
  • FS 491
  • FS 561
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προφυλακτήρα επίσης στα βενζινοκίνητα κοπτικά μηχανήματα STIHL FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490, FS 510 και FS 560 που είναι πλέον εκτός παραγωγής.

    Σημείωση: Ο προφυλακτήρας χεριών δεν είναι κατάλληλος για τις εκδόσεις K των κοπτικών μηχανημάτων.

    "/>
    27,30 €
    Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
    Επιλογή είδους
    Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
    Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

    Προφυλακτήρας χεριών για κοπτικό μηχάνημα: Προστατεύει τα χέρια από κομμένα υλικά και πέτρες που εκσφενδονίζονται

    Με έναν προφυλακτήρα χεριών STIHL για κοπτικά μηχανήματα, μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας όταν από μικρές πέτρες ή αποκόμματα που εκσφενδονίζονται κατά την εργασία σας. Απολαύστε μεγαλύτερη ασφάλεια στην απομάκρυνση θάμνων και άγριας βλάστησης στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου αλλά και στη συντήρηση δρόμων, χάρη στην προστασία από εκσφενδονιζόμενα αντικείμενα – ειδικά κατά τη χρήση μαχαιριών χόρτου. Για τον σκοπό αυτό μπορείτε απλά να συνδέσετε τον προφυλακτήρα χεριών για εξαρτήματα κοπής χόρτου στη λαβή του χορτοκοπτικό STIHL σας ως πρόσθετο εξοπλισμό.

    Ο πρακτικός προφυλακτήρας χειρών είναι κατάλληλος για τα εξής βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά και βενζινοκίνητα κοπτικά μηχανήματα:

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προφυλακτήρα επίσης στα βενζινοκίνητα κοπτικά μηχανήματα STIHL FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490, FS 510 και FS 560 που είναι πλέον εκτός παραγωγής.

    Σημείωση: Ο προφυλακτήρας χεριών δεν είναι κατάλληλος για τις εκδόσεις K των κοπτικών μηχανημάτων.

    Προστασία χεριών

    Σέρβις και συμβουλές