93,50 €
74,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αορτήρας δασικών εργασιών ADVANCE: Μεγάλη ελευθερία κινήσεων για πολύωρη εργασία στη δασοκομία

Ο αορτήρας δασοκόμου STIHL ADVANCE εξασφαλίζει πρόσθετη υποστήριξη για επαγγελματίες κατά την εκτέλεση μεγάλων δασικών εργασιών με πριονόδισκο ή κατά το κούρεμα με το κοπτικό μηχάνημα STIHL σας, προσφέροντας περισσότερη άνεση. Οι επαγγελματικές δασικές εργασίες απαιτούν εξοπλισμός υψηλής ποιότητας που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Ο αορτήρας STIHL για χορτοκοπτικά διευκολύνει τον ασφαλή χειρισμό του χορτοκοπτικού STIHL σας. Μπορείτε να συνδέσετε το χορτοκοπτικό STIHL ή κοπτικό μηχάνημα STIHL στην ελεύθερα αιωρούμενη προστασία των ποδιών. Αυτό εξασφαλίζει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Ο αορτήρας STIHL για κοπτικά μηχανήματα είναι ελαφρύς, έχει μαξιλαράκια στα λουριά των ώμων και στη ζώνη γοφού, και είναι ιδιαίτερα εργονομικός και άνετος στη χρήση. Η βελτιωμένη κατανομή του βάρους του εξοπλισμού σας προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Αν χρειάζεται, μπορείτε να προαιρετικά να προσθέσετε την τσάντα μεταφοράς STIHL ADVANCE στον αορτήρα STIHL για κοπτικά μηχανήματα, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό σας.

Ο αορτήρας δασοκόμου STIHL ADVANCE είναι κατάλληλος για όλα τα μηχανήματα από το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 91 μέχρι το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 561.

Διατίθεται σε κανονικό μέγεθος (κωδικός προϊόντος 41477109003) και σε έκδοση XXL (κωδικός προϊόντος 41477109009) για άτομα με ύψος άνω του 1,90 m.

Ζώνη ADVANCE

Σέρβις και συμβουλές