69,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ελαφρύ ηλεκτρικό χορτοκοπτικό

Με το μικρό του βάρος και την αθόρυβη λειτουργία του, το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 31 είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο για το κούρεμα και καθάρισμα εξωτερικών χώρων γύρω από το σπίτι. Με βάρος μόλις 2,2 kg, αυτό το ελαφρύ χορτοκοπτικό εκτελεί τις εργασίες στον κήπο τόσο αθόρυβα και αποτελεσματικά, που δεν υπάρχει ανάγκη να φοράτε ωτασπίδες. Έτσι μπορείτε να καθαρίσετε άκρα ή να κουρέψετε γκαζόν μικρής έκτασης σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Χάρη στη ρυθμιζόμενη κυκλική λαβή μπορείτε να προσαρμόσετε το χορτοκοπτικό STIHL FSE 31 στο ανάστημά σας για μεγαλύτερη εργονομία στην εργασία σας. Η κυκλική λαβή, που ρυθμίζεται χωρίς τη χρήση εργαλείων, υποστηρίζει κοπή και κούρεμα με μεγάλη ακρίβεια. Χάρη στη στρεφόμενη κεφαλή κοπής μπορείτε να φτάσετε και σε δυσπρόσιτα σημεία, π.χ. σε σκαλοπάτια, μονοπάτια και γύρω από θάμνους. H ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο.

FSE 31

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Bike handle adjustment
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΑΒΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας0,2 W
Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut Line spool with 1,6 mm
Βάρος2,2 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης82 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές