189,00 €
165,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ και εργονομικό μοντέλο για αρχάριους

Το FS 38 είναι το πιο ελαφρύ χορτοκοπτικό της STIHL και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες κήπων που χρειάζονται ένα μηχάνημα εισαγωγικού επιπέδου. Με βάρος μόλις 4,2 kg, αυτό το ελαφρύ χορτοκοπτικό είναι ιδανικό για το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν και τη κούρεμα μικρών εκτάσεων. Αυτό το συμπαγές και ευέλικτο χορτοκοπτικό απομακρύνει χόρτο και ζιζάνια με αξιόπιστο τρόπο, ακόμα και σε μονοπάτια και σκαλοπάτια. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό, καθώς όλα τα χειριστήρια του κινητήρα είναι προσιτά με το ένα χέρι. Η κυκλική λαβή του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού STIHL FS 38 επιτρέπει ακριβή καθοδήγηση με το άλλο χέρι. Στα υπόλοιπα πλεονεκτήματα αυτού του βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού περιλαμβάνεται ο κινητήρας STIHL 2-MIX, ο οποίος συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με οικονομική κατανάλωση καυσίμου.

Αν σκοπεύετε να εργαστείτε στον κήπο σας για αρκετές ώρες, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον βασικό αορτήρα, ο οποίος είναι διαθέσιμος ως πρόσθετος εξοπλισμός. Έτσι αυξάνεται σημαντικά η άνεση στην πολύωρη εργασία, ενώ παράλληλα προστατεύονται οι μυες και οι αρθρώσεις σας. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εφοδιαστεί με σύστημα STIHL ErgoStart ή STIHL ElastoStart. Και τα δύο συστήματα διευκολύνουν την εκκίνηση του μηχανήματος και μειώνουν τη δύναμη που χρειάζεται γι’ αυτό.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Multi-function control handle
ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ
Manual fuel pump (Purger)
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Ισχύς0,65/0,9 kW/Hp
Ισχύς0,9 bhp
Βάρος4,2 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης94 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές