645,00 €
548,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κορυφαία απόδοση STIHL Kombi για επαγγελματική χρήση.

Ο βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 131 R είναι ιδανικός για επαγγελματίες που καλούνται να αναλάβουν εξαιρετικά απαιτητικές εργασίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου. Ο κινητήρας STIHL 4-MIX® προσφέρει υψηλή ισχύ και μεγάλη ροπή για αποδοτική εργασία, ενώ το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου επιτρέπει πολύωρη εργασία χωρίς διακοπή για ανεφοδιασμό.

Η αυτόματη βαλβίδα αποσυμπίεσης και η χειροκίνητη αντλία καυσίμου του κινητήρα STIHL Kombi KM 131 R απλοποιούν τη διαδικασία εκκίνησης του μηχανήματος μειώνοντας τον αριθμό των τραβηγμάτων που απαιτούνται για την εκκίνηση. Ο χειρισμός του STIHL KM 131 R είναι εύκολος, καθώς όλα τα χειριστήρια είναι ενσωματωμένα στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών. Αυτό περιλαμβάνει και τον διακόπτη λειτουργίας που επιτρέπει άμεση εκκίνηση του κινητήρα μετά από διάλειμμα εργασίας. Χάρη στην πρακτική κυκλική λαβή με μπάρα, μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά σε στενούς χώρους και δυσπρόσιτα σημεία. Το χάρτινο φίλτρο του συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι εύκολα προσιτό για τις βασικές εργασίες συντήρησης. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL εξασφαλίζει άνετη εργασία, μειώνοντας τους κραδασμούς που παράγονται από τον κινητήρα και προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Ο αορτήρας με τα ευχάριστα επενδυμένα λουριά του προσφέρει επιπλέον υποστήριξη σε περιπτώσεις πολύωρης χρήσης.

Χάρη στη μεγάλη σειρά εργαλείων του συστήματος STIHL Kombi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα STIHL KM 131 R για μια μεγάλη ποικιλία από εργασίες. Ο ταχυσύνδεσμος με βίδα σύσφιξης σάς επιτρέπει να αλλάζετε εργαλεία χωρίς τη χρήση εργαλείων.
KM 131 R

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός36,3 cm³
Ισχύς1,4/1,9 kW/Hp
Ισχύς1,9 bhp
Βάρος4,4 kg
Μήκος έως τον σύνδεσμο94 cm

Σέρβις και συμβουλές