505,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κινητήρας KOMBI με σύστημα ECOSPEED

Ο βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 94 RC-E υποστηρίζει επαγγελματίες χρήστες στη συντήρηση μεγάλων χώρων πρασίνου. Ο κινητήρας STIHL 2-MIX είναι εύχρηστος και οικονομικός. Η λειτουργία μερικού φορτίου STIHL ECOSPEED επιτρέπει έλεγχο των στροφών του κινητήρα με το ένα χέρι, μέσω της λαβής πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε καύσιμο. Το σύστημα STIHL ErgoStart του κινητήρα STIHL Kombi KM 94 RC-E εξασφαλίζει ομαλή διαδικασία εκκίνησης, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα και χαμηλότερη εκπομπή καυσαερίων. Με τον διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να επανεκκινήσετε τον κινητήρα αμέσως, μετά από διακοπή της εργασίας σας. Η εργονομική κυκλική λαβή με μπάρα εξασφαλίζει άνετη εργασία με το STIHL KM 94 RC-E, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του κινητήρα για να προστατέψει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

Φορώντας τον αορτήρα με τα επενδυμένα λουριά του, μπορείτε να αναλάβετε μεγάλες εργασίες χαλαρά και χωρίς κόπο. Ο κινητήρας STIHL KM 94 RC-E είναι κατάλληλος για όλα τα εργαλεία Kombi του συστήματος STIHL Kombi. Χάρη στον πρακτικό ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιξης μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να αλλάξετε εργαλεία, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Χάρη στον αποσπώμενο σωλήνα, ο κινητήρας KM 94 RC-E είναι επίσης εύκολος στη μεταφορά και στη φύλαξη.
  • Πρακτικός κινητήρας 2-MIX για πλήρη χρήση
  • Για επαγγελματικές εφαρμογές
  • Η πρακτική λαβή βρόχου παρέχει μεγαλύτερη άνεση κατά την εργασία
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χάρη στη λειτουργία ανταλλακτικού γκαζιού STIHL ECOSPEED
  • Αλλάξτε τα εργαλεία αστραπιαία χάρη στον πρακτικό σύνδεσμο ταχείας απελευθέρωσης
  • KM 94 R-CE

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Κυβισμός24,1 cm³
    Ισχύς0,9/1,2 kW/Hp
    Ισχύς1,2 bhp
    Βάρος4 kg
    Μήκος έως τον σύνδεσμο90 cm

    Σέρβις και συμβουλές