365,00 €
310,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Νέος εύχρηστος κινητήρας Kombi 1,1 Hp και σύστημα ErgoStart

O βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E είναι μια μονάδα κινητήρα που μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά από εργαλεία Kombi από το σύστημα STIHL KombiSystem. Ο κινητήρας KM 56 RC-E είναι σχεδιασμένος κυρίως για ιδιώτες χρήστες που αντί για μια σειρά από αυτόνομα μηχανήματα, προτιμούν να έχουν μια μοναδική μονάδα κινητήρα με διάφορα εξαρτήματα για τις εργασίες στο σπίτι, στην αυλή και στον κήπο.

Ο κινητήρας Kombi βασίζεται στον οικονομικό κινητήρα STIHL 2-MIX. Ο βενζινοκινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E διαθέτει σύστημα STIHL ErgoStart, που εξασφαλίζει ομαλή διαδικασία εκκίνησης χωρίς ταλαιπωρία. Το ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα και μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Ο διακόπτης λειτουργίας επιτρέπει άμεση εκκίνηση του κινητήρα μετά από διάλειμμα εργασίας.

Η εργονομική κυκλική λαβή με μπάρα υποστηρίζει την εργασία σας σε περιορισμένους χώρους, ενώ ο αορτήρας με τα επενδυμένα του λουριά εξασφαλίζει την άνεσή σας. Χάρη στον πρακτικό ταχυσύνδεσμο με βίδα σύσφιξης του STIHL KM 56 RC-E, μπορείτε να αλλάξετε το εργαλείο Kombi γρήγορα και απλά, αντικαθιστώντας το χορτοκοπτικό STIHL FSB-KM με χορτοκοπτικό μπορντούρας STIHL FCB-KM, για παράδειγμα. Ο αποσπώμενος σωλήνας μπορεί να αφαιρεθεί από τον κινητήρα Kombi για εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά και τη φύλαξη.

Ο κινητήρας STIHL Kombi KM 56 RC-E δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το περιστρεφόμενο μαχαίρι ζιζανίων STIHL RG-KM.
KM 56 RC-E

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Simplified starting system
ΠΛΗΚΤΡΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Ισχύς0,8/1,1 kW/Hp
Ισχύς1,1 bhp
Βάρος4,3 kg
Στάθμη ηχοπίεσης96 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές