61,50 €
49,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 11: Ψαλίδι μεσαίου μήκους για εργασίες κλαδέματος σε οπωρώνες και αμπέλια

Με μήκος 75 cm, το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 11 έχει μέτριο μήκος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε αμπελώνες και οπωρώνες αλλά και για το κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων. Επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες θα εκτιμήσουν το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει το ψαλίδι αυτό, ειδικά στην περίπτωση πολύωρης χρήσης. Αυτό οφείλεται στους αποσβεστήρες που προστατεύουν τις αρθρώσεις σας. Τα αυλάκια συγκράτησης στον άκμονα βοηθούν στην ακριβή κοπή με το STIHL PB 11, καθώς ακινητοποιούν το υλικό που θέλετε να κόψετε. Το αυλάκι χυμού στη λεπίδα επίσης συμβάλλει σε καθαρές τομές, ειδικά χυμωδών φυτών.

Οι σφυρηλατημένες λεπίδες είναι πολύ στιβαρές και, μαζί με την κεφαλή, είναι ευχάριστες στον χειρισμό χάρη στη λειτουργία εσωτερικού λαδώματος. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα αυλάκι λαδιού στην άρθρωση όπου μπορείτε να εφαρμόσετε λάδι λίπανσης, το οποίο στη συνέχεια εισχωρεί γρήγορα και εύκολα μέχρι το σημείο λίπανσης. Έτσι διασφαλίζεται η ελεύθερη κίνηση της κινητής λεπίδας. Το ψαλίδι κλαδέματος PB 11 είναι κατάλληλο για κλαδιά με διάμετρο έως 35 mm.

Προσφέρουμε μια σειρά από πρακτικά παρελκόμενα για ψαλίδια κήπου και ψαλίδι κλαδέματος, όπως το τροχιστικό STIHL 3-σε-1, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροχίσετε όχι μόνο το ψαλίδι κλαδέματός σας, αλλά και άλλα εργαλεία όπως τσεκούρια, πελέκια, μαχαίρια και οικιακά ψαλίδια, ώστε να έχετε τα πάντα που χρειάζεστε για τη συντήρηση των εργαλείων σας. Με τη σωστή περιποίηση, θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εργασία σας με το ψαλίδι STIHL PB 11 για πολλά χρόνια.

Αυτό το ψαλίδι κλαδέματος έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Σέρβις και συμβουλές