50,10 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 10: Κατάλληλο ειδικά για χρήση σε αμπέλια και οπωρώνες

Το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 10 φροντίζει για άνετη εργασία σε αμπελώνες και οπωρώνες. Επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες θα επωφεληθούν από τους αποσβεστήρες που προστατεύουν τις αρθρώσεις. Τα αυλάκια συγκράτησης στον άκμονα συμβάλλουν στον εύκολο χειρισμό του PB 10, καθώς ακινητοποιούν το υλικό που κόβετε ώστε να επιτευχθεί καθαρή τομή. Το αυλάκι χυμών διευκολύνει την κοπή φυτών που είναι πλούσια σε υγρά.

Οι σφυρηλατημένες λεπίδες αυτού του ψαλιδιού είναι εξαιρετικά στιβαρές και έχουν ένα μικρό αυλάκι στην άρθρωση που χρησιμοποιείται για το λάδωμα του ψαλιδιού. Το αυλάκι επιτρέπει το λάδι να εισχωρήσει μέχρι το σημείο λίπανσης της άρθρωσης, διασφαλίζοντας την εύκολη κίνηση της κινητής λεπίδας. Το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 10 έχει μήκος 60 cm και είναι κατάλληλο για κλαδιά με διάμετρο έως 35 mm.

Στην STIHL θα βρείτε πολλά πρακτικά παρελκόμενα για ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος, κλαδευτικά πριόνια και ξυλοκοπτικά, όπως η ακονόπετρα STIHL για την τακτική συντήρηση ψαλιδιών κλαδέματος, ψαλιδιών κήπου και άλλων εργαλείων κοπής. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να αναλαμβάνετε αποτελεσματικά τις εργασίες κοπής στο πλαίσιο της συντήρησης του κήπου σας.

Αυτό το ψαλίδι κλαδέματος έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Σέρβις και συμβουλές