99,30 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 20: Ακριβής κοπή με μεγάλη άνεση

Με το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 20 μπορείτε να κόψετε φυτά με ακρίβεια, χωρίς να τα συνθλίψετε. Το ψαλίδι είναι ιδανικό για χρήση σε αμπελώνες και οπωρώνες και έχει την εκτίμηση των επαγγελματιών κηπουρών και συντηρητών πάρκων που επιθυμούν ιδιαίτερα λεπτές τομές. Το ψαλίδι κλαδέματος έχει μια χαλύβδινη λεπίδα άριστης ποιότητας, τροχισμένη με υψηλή ακρίβεια που εγγυάται κοφτερή κόψη με αντοχή στον χρόνο. Η κινητή λεπίδα κινείται πάντα ομαλά, χάρη στη λίπανση από έναν εσωτερικό θάλαμο λαδιού. Με μήκος 80 cm, ο μακρύς μοχλοβραχίονας του PB20 σάς επιτρέπει να κόψετε με άνεση κλαδιά με διάμετρο έως 42 mm. Η λεπίδα μπορεί να αντικατασταθεί, αν χρειάζεται. Οι αποσβεστήρες που προστατεύουν τις αρθρώσεις σας κάνουν το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 20 εξαιρετικά άνετο στη χρήση, ακόμα και σε πολύωρη εργασία. Το βαθύ αυλάκι χυμού στον επιχρωμιωμένο άκμονα συμβάλλει σε καθαρές τομές. Το STIHL PB 20 επίσης εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής και την ανθεκτική αντιδιαβρωτική προστασία.

Προσφέρουμε μια σειρά από προαιρετικά παρελκόμενα STIHL για κλαδευτικά ψαλίδια όπως το εργαλείο τροχίσματος STIHL 3-σε-1, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροχίσετε το κλαδευτικό ψαλίδι αλλά και για άλλα εργαλεία σας για αποτελεσματική τους χρήση στην περιποίηση φυτών.

Το ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 20 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Bypass PB 20

Σέρβις και συμβουλές