54,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι PG 30: Πολύπλευρη και άνετη περιποίηση φυτών

Το εύχρηστο επιχρωμιωμένο ψαλίδι κήπου STIHL PG 30 είναι κατάλληλο για χρήση σε αμπελώνες και οπωρώνες, αλλά επίσης για τη συντήρηση πάρκων και την περιποίηση του κήπου. Η μέθοδος κοπής, όπου οι δύο λεπίδες κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση σε επαφή μεταξύ τους, φροντίζει για καθαρή κοπή φυτών που είναι πλούσια σε χυμούς. Οι χυμοί των φυτών απάγονται μέσα από το ειδικό αυλάκι ώστε να μην κολλήσουν οι ανταλλάξιμες λεπίδες. Με μήκος 22 cm και βάρος μόλις 255 g, το ψαλίδι κήπου STIHL PG 30 κάθεται ευχάριστα στο χέρι. Το ψαλίδι έχει μια πρακτική ασφάλεια που ανοίγει εύκολα με τον αντίχειρα. Το ψαλίδι κήπου STIHL PG 30 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εύκολη κοπή μικρών κλαδιών με διάμετρο έως 20 mm και, χάρη στην ενσωματωμένη ειδική εγκοπή, είναι επίσης κατάλληλο για την κοπή λεπτών συρμάτων.

Προσφέρουμε μια σειρά από προαιρετικά παρελκόμενα STIHL για ψαλίδια κήπου όπως το εργαλείο τροχίσματος STIHL 3-σε-1, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροχίσετε το ψαλίδι κήπου PG 30 και άλλα εργαλεία σας για αποτελεσματική τους χρήση στην περιποίηση φυτών.

Το ψαλίδι κήπου STIHL PG 30 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Secateurs

Σέρβις και συμβουλές