109,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τηλεσκοπικό πριόνι Super TurboCut

Το τηλεσκοπικό πριόνι STIHL PR 40 CT σας επιτρέπει να εργαστείτε αποτελεσματικά, ακόμα και σε κλαδιά σε δυσπρόσιτα σημεία. Η λάμα από σκληρό επιχρωμιωμένο ανθρακοχάλυβα εξασφαλίζει καθαρό ξεκλάδισμα σε υψηλά δέντρα. Τα κενά στην οδόντωση μεταφέρουν τα πριονίδια προς τα έξω, αποτρέποντας το μπλοκάρισμα του πριονιού. Χάρη στην ευθεία λάμα και τον πρακτικό γάντζο που συγκρατεί το πριόνι μέσα στην τομή, το τηλεσκοπικό πριόνι STIHL PR 40 CT είναι ιδανικό για εργασίες συντήρησης δέντρων. Ο κοπτήρας αποτρέπει το σχίσιμο του φλοιού. Αυτό το κλαδευτικό πριόνι υψηλής ποιότητας φυλάσσεται μέσα σε προστατευτική θήκη.

Για να εργαστείτε με το πριόνι STIHL PR 40 CT, θα χρειαστείτε τον αντίστοιχο τηλεσκοπικό σωλήνα STIHL. Η εμβέλεια του τηλεσκοπικού πριονιού φτάνει έτσι από 184 cm έως 456 cm.

Το κλαδευτικό πριόνι STIHL PR 40 CT έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

SUPER TURBOCUT telescopic saw

Σέρβις και συμβουλές