295,00 €
265,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύ, ηλεκτρικό χλοοκοπτικό για μικρές εκτάσεις

Το ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 339 C είναι η σωστή επιλογή αν θέλετε να εκτελέσετε εργασίες κουρέματος σε ιδιωτικούς κήπους που βρίσκονται σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο, π.χ. ανάμεσα σε κατοικίες, με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Το τιμόνι υψηλής άνεσης κάνει το RME 339 C εξαιρετικό ευχάριστο στη χρήση. Το τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο θέσεις, εξασφαλίζοντας εργονομική εργασία, και αναδιπλώνεται για να επιτρέπει φύλαξη του χλοοκοπτικού σε μικρούς χώρους.

Το ανθεκτικό περίβλημα, με τον απλό και στιβαρό σχεδιασμό του, είναι κατασκευασμένο από πολυμερή, μειώνοντας το συνολικό βάρος του μηχανήματος και εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο κούρεμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το προτιμώμενο ύψος του γκαζόν με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους κοπής που προσφέρει 5 διαφορετικές σκάλες από 30 mm έως 70 mm. Με πλάτος κοπής 37 cm μπορείτε να συντηρείτε μικρά γκαζόν γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο δείκτης πληρότητας του χορτοσυλλέκτη 40 λίτρων σας ενημερώνει άμεσα όταν χρειάζεται άδειασμα. Για τον σκοπό αυτό μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από το χλοοκοπτικό. Το μηχάνημα έχει πρακτικές λαβές για εύκολη μεταφορά. Καθώς τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω σας, η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα.

Αν ταυτόχρονα με το κούρεμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία άλεσης στο γκαζόν σας, μπορείτε να μετατρέψετε το ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL RME 339 σε ένα multi-mower™ εγκαθιστώντας το αντίστοιχο αλεστικό σύστημα.

RME 339 C

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΙΒΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ρύθμιση ύψους κοπής5 settings (central)
Επιφάνεια γκαζόν0-500 m²
Πλάτος κοπής37 cm
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη40 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές