379,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ευέλικτο και πρακτικό χλοοκοπτικό για μεσαίες εκτάσεις

Το χλοοκοπτικό STIHL RM 248 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν αποτελεσματικό κούρεμα ενός γκαζόν μεσαίων διαστάσεων. Το RM 248 προορίζεται για ερασιτέχνες κηπουρούς που επιθυμούν αποτελεσματική συντήρηση του γκαζόν τους. Αυτό το μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, είναι εύκολο στη χρήση, και έχει το πλεονέκτημα ότι έχει πλάτος κοπής 46 cm για αποτελεσματική λειτουργία μέσα κήπους μεσαίων διαστάσεων.

Η μηχανή διαθέτει λειτουργία easy-start, που σημαίνει ότι είναι έτοιμη για χρήση σε ελάχιστο χρόνο, και είναι ιδανική για γκαζόν με εμβαδόν έως 1.200 m2. Για να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, τα μαχαίρια σηκώνουν τα στελέχη των φυτών πριν την κοπή, και στη συνέχεια μεταφέρουν το κομμένο υλικό στον χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ο δείκτης πληρότητας θα σας δείξει πότε χρειάζεται άδειασμα. Το αναδιπλούμενο τιμόνι με την εξαιρετικά μαλακή λαβή εξασφαλίζει άνετο και εργονομικό χειρισμό. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής 7 θέσεων είναι εύκολος στη χρήση και επιτρέπει επιλογή του προτιμώμενου ύψους κοπής μεταξύ 25 mm και 75 mm.

RM 248.1

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Super-Softgriff
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
Φτερωτό μαχαίρι
Φτερωτό μαχαίρι
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΧΑΛΥΒΔΟΕΛΑΣΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΧΑΛΥΒΔΟΕΛΑΣΜΑΤΟΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Επιφάνεια γκαζόνμέχρι 1200 m²
Πλάτος κοπής46 cm
Ύψος κοπής30 - 75 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l

Σέρβις και συμβουλές